Savršeno ljetno osvježenje dolazi u kreativnom pakiranju, zove se What-a-Melon, a osmislio ga je vrhunski chef slastičar Dominique Ansel. Ovome rijetko tko može odoljeti...
Vidi originalni članak
Japanska slastičarnica Dominique Ansel u Tokiju ima fantastično ljetno osvježenje - punjenu lubenicu.
Rezane su na trokute, ali izdubljene u sredini. Punjene su kremastim sladoledom od lubenice, a koštice su pomno izvađene i zamijenjene košticama od čokolade. Ovo savršenstvo zove se What-a-Melon, što je inačica engleskog naziva za lubenicu - watermelon.
Uz ovaj desert stiže i malo pakiranje morske soli, jer je u Japanu sasvim normalno posuti lubenicu s prstohvatom ovog začina.
Ovo mjesto poznato je po ludim slasticama. Jedno od upečatljivijih je i Creme de la Corn, pečeni kukuruz punjen mekanim sladoledom.
Pogledajte što se sve još radi u ovoj slastičarnici: