To je to što me zanima!

Ovakvu lubenicu još niste jeli - s kremom i čoko-košticama

Savršeno ljetno osvježenje dolazi u kreativnom pakiranju, zove se What-a-Melon, a osmislio ga je vrhunski chef slastičar Dominique Ansel. Ovome rijetko tko može odoljeti...
Vidi originalni članak

Japanska slastičarnica Dominique Ansel u Tokiju ima fantastično ljetno osvježenje - punjenu lubenicu. 

Rezane su na trokute, ali izdubljene u sredini. Punjene su kremastim sladoledom od lubenice, a koštice su pomno izvađene i zamijenjene košticama od čokolade. Ovo savršenstvo zove se What-a-Melon, što je inačica engleskog naziva za lubenicu - watermelon.

Uz ovaj desert stiže i malo pakiranje morske soli, jer je u Japanu sasvim normalno posuti lubenicu s prstohvatom ovog začina. 

Ovo mjesto poznato je po ludim slasticama. Jedno od upečatljivijih je i Creme de la Corn, pečeni kukuruz punjen mekanim sladoledom. 

Pogledajte što se sve još radi u ovoj slastičarnici:
 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 3paola6 12.07.2017.

    Mmmmmmmmmm mljac

  • Cukrena 11.07.2017.

    Krema mi nekako višak uz vodenastu lubenicu..

  • 11.07.2017.

    nije loš mljac

Komentiraj...
Vidi sve komentare