To je to što me zanima!

Ovaj sastojak koji vjerojatno već imate će istjerati neugodan miris iz vašeg hladnjaka

Da biste održali svježinu u hladnjaku prebrišite ga svakih nekoliko dana vodom u koju ste dodali malo octa. Također, nastojte redovito trošiti namirnice koje ne mogu dugo stajati.
Vidi originalni članak

Otvorili ste vrata hladnjaka i zapuhnuo vas je neugodan zadah? Ponekad ga se teško riješiti čak i nakon što temeljito operete sve police deterdžentom ili nekim antibakterijskim sredstvom, nakon što ste prethodno izbacili sve voće i povrće koje se počelo kvariti. Zato nije zgorega podsjetiti na neke savjete koji vam mogu dobro doći u održavanju čistoće i uklanjanju neugodnih mirisa u hladnjaku:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koristite sodu bikarbonu

Da biste uklonili neugodan miris, prebrišite sve površine u hladnjaku otopinom od jedne žličice sode bikarbone u litri tople vode, ili vodom u koju ste dodali malo alkoholnog octa. Pritom je važno da obrišete baš sve površine, što uključuje i gumu na vratima, kao i držače polica. 

PRIPAZITE NA OVU HRANU Namirnice koje morate odmah baciti kada istekne rok trajanja

Prevencija neugodnih mirisa 

Soda bikarbona korisna je i za prevenciju neugodnih mirisa: Jednostavno ostavite otvorenu posudicu sode bikarbone u hladnjaku. Njen učinak trebao bi trajati do tri mjeseca, nakon čega posudicu sa sodom treba zamijeniti. 

Redovito brišite police

Da biste održali svježinu u hladnjaku prebrišite ga svakih nekoliko dana vodom u koju ste dodali malo octa. Također, nastojte redovito trošiti namirnice koje ne mogu dugo stajati. To se posebno odnosi na voće i povrće, koje uslijed truljenja može razviti vrlo neugodan miris. 

MALO MODNE INSPIRACIJE Top 15 ideja za muškarce - kako nositi sako u ležernijoj varijanti

Idi na 24sata

Komentari 1

  • The Hell Priest 17.09.2022.

    Kakav neugodan miris? Nema boljeg mirisa nego kada napacam meso i stavim ga u frižider i kada me zapahne miris češnjaka kada ga otvorim 😋😁😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare