To je to što me zanima!

Outfit vam je dosadan? Glumica si je od kose napravila kravatu

Glumica Selma Blair je na reviju modne kuće Schiapparelli u Parizu došla u još neviđenom izdanju - kosu je svezala u pletenicu, ali tako da joj služi kao kravata
Vidi originalni članak

Kosa može podignuti cijeli outfit, a ova poznata glumica je to shvatila kao izazov. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako ste Selma Blair, kosa je doslovno odjevna kombinacija. Stigla je na modnu reviju Schiaparelli Couture u Parizu noseći kravatu od  platinasto plave kose ispletene u pletenicu. Frizuru potpisuje londonski frizer Paul Jones.

Zvijezda 'Okrutnih namjera' pričvrstila je 30 cm dugu pletenicu za ovratnik svoje bijele košulje, čineći je središnjom točkom njezine modne kombinacije. Takva izvanredna upotreba ekstenzija zamisao je kreativnog direktora Schiaparellija Daniela Roseberryja koji je to predstavio u svojoj kolekciji za jesen/zimu u ožujku, piše MSN.

100 GODINA MODE I SPORTA Vogue World u Parizu: Poznate zvijezde sporta nosile su reviju

Glumica Selma Blair, koja je ranije govorila o životu s multiplom sklerozom, otkrila je putem svog Instagram računa da također živi s  Ehlers-Danlosovim sindromom, genetski utemeljenim poremećajem vezivnog tkiva. Blair se hrabro bori sa dijagnozom i pruža podršku svima oboljelima preko društvenih mreža.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hrco87 28.06.2024.

    Ja mislio to kolinda

  • žkime 28.06.2024.

    Tako inovativno i glupo.

  • apagesatanas 28.06.2024.

    Neki tip je davno napravio jestučić od ženskih stidnih dlaka. No tada nisu postojale " društvene mreže" da bi se radio javni cirkus. Ukratko, ovo je samo jedna od varijanti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare