Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Top 3 česte namirnice koje se ne smiju podgrijavati - pazite
Čokoladna glazura može se stvrdnuti zbog dodavanja hladne vode ili zbog duljeg stajanja. Ako želite vratiti teksturu vašoj glazuri, sve što vam treba je vruća voda.
POGLEDAJTE VIDEO:
Posudu u kojoj je vaša gusta čokolada stavite na zdjelu u kojoj je voda. Dok ju kuhate na pari, postepeno žličicom dodajte vrelu vodu i miješajte. Za početak dodajte jednu, a ako nije dovoljno dodajte još, ali pazite da vam glazura ne bi bila prerijetka. Primijetit ćete nakon nekog vremena kako glazura postaje tekuća. Nakon ovog postupka, glazura je sprema za posluživanje. Prelijte je preko omiljenog kolača ili dodajte u biskvit. U slast!
Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nemate kvasca, a jeli bi pizzu? Isprobajte ove odlične recepte
POGLEDAJTE VIDEO s Ivanom Pažaninom #ZAJEDNO24SATA: