To je to što me zanima!

Otkrilo 500 žena: Evo koje ih poze najčešće vode do vrhunca

Misionarska poza omogućuje najviše intimnosti između vas i vašeg partnera. Možete se gledati u oči i ostvariti maksimalan kontakt kože o kožu. Također, ona će uživati u trenju vaše zdjelice o njen klitoris
Vidi originalni članak

Kako bi ženu doveli do orgazma ne trebate biti kreativni niti naučiti Kama Sutru napamet. Prema istraživanju, u kojem je ispitano 500 žena o pozama koje ih najčešće dovode do orgazma, otkriveno je da su najbolje poze one s kojima ste vjerojatno dobro upoznati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Top tri pozicije su kaubojka ili žena gore (35 posto), pseća poza (25 posto) i misionarska poza kada je muškarac gore (23 posto). Poze kao obrnuta kaubojka (žena koja je gore, okrenuta leđima) i spooning (žlica) nisu osvojile puno glasova (5 posto).

KOSA, PRSA... Koji dio tijela prvi tuširate? To govori koliko ste dobri u seksu

 Ove tri pozicije su uobičajene, ali ipak ženama pružaju najveći užitak. 

1. Kaubojka

Ova poza uspijeva zato što žena ima kontrolu i određuje tempo koji joj odgovara. Ova poza pomaže stimulirati prednju stijenku vagine koja je najosjetljivija. Ovu pozu vole i muškarci jer tako najbolje vide svoju partnericu.

2. Pseća poza

Penetracija sa stražnje strane omogućuje da vrh penisa dotakne vrat maternice (cerviks) koji je prožet živčanim završetcima što ženu dovodi do lakšeg postizanja orgazma.

3. Misionarska poza

Ova poza omogućuje najviše intimnosti između vas i vašeg partnera. Možete se gledati u oči i ostvariti maksimalan kontakt kože o kožu. Osim toga, ona će uživati u trenju vaše zdjelice o njezin klitoris. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mars7 29.06.2023.

    kaubojka najbolja

  • Lamrak67 29.06.2023.

    Ako se ne varam, Fata kaže da nije bitno ak je mali, bitno da je dobar tehničar... pa kaže, ma da je inženjer ... ali ne znam više kak svršava citat od Fatam organa ha ha

  • ultra 29.06.2023.

    A postotak po pozama ništa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare