To je to što me zanima!

Omlet s kobasicama i povrćem

Ovaj ukusni omlet sadrži sve što vam je potrebno da nadopunite ujutro potrošenu energiju. Jaja, kobasice i povrće će vas zasititi, a budući da je kratka priprema, imat ćete više vremena za desert
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 5 jaja
  • 1 dcl mlijeka
  • 1 srednji poriluk
  • 4 kobasice
  • 2 veća ili 3 srednja krumpira
  • 1 paprika
  • ružmarin za ukras

Priprema: 

Narežite kobasice kao i krumpir na 3 mm. Nasjeckajte na sitnije komade papriku i poriluk.

Na tavi zagrijte malo ulja i stavite peći prvo kobasice pa krumpir. Pecite dok ne porumene povremeno okrećući jedno i drugo .

Izvadite kobasice i krumpir iz tave, dodajte malo ulja i popirjajte poriluk dok ne omekša. Pri kraju dodajte nasjeckanu papriku i ostavite par minuta. 

'PUNA SAM SNAGE I DOBROG RASPOLOŽENJA' Makrobiotika: Sve što ste željeli znati i odlični recepti - kroketi od slanutka, miso juha...

Izvadite poriluk i papriku i dodajte smjesi krumpira i kobasica. Začinite crvenom paprikom, paprom i soli po ukusu. U smjesu ulijte mješavinu jaja i mlijeka.

Zagrijte tavu s malo ulja i izlijte u nju smjesu za frittatu. Povremeno podignite rubove frittate kako se ne bi prejako zapekli i pecite na tavi dok se sve ravnomjerno ne zapeče.

Stavite na tanjur i po želji ukrasite grančicom ružmarina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare