To je to što me zanima!

Odlični savjeti za pripremu riže i 3 recepta za rižoto - kremasti s lignjama, ljetni i onaj s povrćem

Arborio riža se najčešće koristi za pripremu rižota i ne ispire se prije kuhanja, a odličan je sastojak juha i variva. Dobro upija druge okuse i nudi kremastu teksturu, a i kuha kraće od ostalih vrsta
Vidi originalni članak

Unatoč brojnim sortama, rižu se može podijeliti u dvije velike skupine. Indica najčešće raste u tropskim i suptropskim krajevima te je odlikuje dugačko i čvrsto zrno, dok japonica uspijeva i u drugim zemljama te ima kraće i ljepljivije zrno.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare