Radi se o vrlo jednostavnom receptu kod kojega nema kuhanja niti paljenja pećnice. Ovaj tart savršeno paše uz bobičasto voće, a po želji možete dodati i malo šlaga na vrh
Vidi originalni članak
Broj osoba: 4
Priprema: 60 min
Sastojci:
8 žlica curda od limuna, 80 g rastopljenog maslaca, 200 g digestive keksa, 50 g bobičastog voća po izboru
Postupak:
Kekse fino sameljite i pomiješajte ih s rastopljenim maslacem. Pripremite 4 kalupa za mini tart promjera 8 cm. Premažite ih maslacem pa utisnite smjesu keksa i maslaca.
Poslužite se žlicom kako bi smjesa bila ravnomjerno raspoređena i glatka. Stavite kalupe u zamrzivač na najmanje 2 sata. Izvadite podlogu za tart iz kalupa i nadjenite svaki s po dvije žlice curda od limuna. Posluži rashlađeno, s bobičastim voćem po izboru!