To je to što me zanima!

Odaberite idealan donji dio kupaćeg po obliku vaše guze: Na ove stvari treba pripaziti...

Ako vam je stražnjica punija na vrhu i uska na dnu, spadate u oblik slova V. Poboljšati taj ponekad 'spljošteni' izgled stražnjice možete visokim strukom, ali i širim donjim dijelom
Vidi originalni članak

Kao i kod ostale odjeće, postoje određeni stilovi donjeg dijela kupaćeg kostima koji bolje odgovaraju obliku vaše stražnjice. Gdje god se sunčali ove sezone, važno je da se osjećate najbolje, a pravi donji dio kupaćeg pomoći će vam u tome...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Evo kakav biste donji dio kupaćeg trebali nositi po obliku vaše stražnjice.

Srce

Ako je vaša stražnjica u obliku srca okrenutog naopačke, odnosno uža na vrhu i punija na dnu, onda su za vas gaćice u tipu tangi.

Oblik tangi će istaknuti stražnjicu što će stvoriti uravnoteženu siluetu koja ističe vašu gornju polovicu. Također, dizajn tangi će dodatno definirati bokove.

Trešnja

Ako pak imate punu i izgledom ujednačeno oblikovanu stražnjicu, vaš je oblik trešnje.

U ovom slučaju možete obući bilo što, ali kako biste poboljšali oblik guze, odaberite gaćice visokim strukom. Ovakav dizajn će se uvući u središte vašeg tijela i dodatno istaknuti stražnjicu.

Trapez

Stražnjica u obliku trapeza je upravo takva, široka na vrhu u donjem dijelu leđa, ali široka i na dnu, što stvara oblik trapeza.

Donji dio bikinija u stilu bokserica s nešto većom pokrivenošću od klasičnih gaćica pružit će ravnotežu vašoj silueti. 

U obliku slova V

Ako vam je stražnjica punija na vrhu i uska na dnu, spadate u "V guze". Poboljšajte ponekad 'spljošteni' izgled stražnjice visokim strukom, ali i širim donjim dijelom.

Tako ćete dobiti uravnoteženiji izgled. To je tip koji je nešto između klasičnih gaćica i tangi, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • psi fachtor 14.06.2024.

    Za dobru guzu srce

  • ptah 13.06.2024.

    za koga idealno? tko je taj da nam nameće svoje ideale ljepote? ove 'naše' se u africi ne bi provele dobro, nemaju za njih bitne elemente ljepote. na što je spala moda, provokativno, znači golo, izazovno. super. samo kad ti to postane normalno, uobičajeno, što onda? opet provokativno?

  • mir u remetincu 13.06.2024.

    ako je nema,nema je,ne pomažu nikakve gaće .

Komentiraj...
Vidi sve komentare