To je to što me zanima!

Od jorgovana napravite sirup, med, marmeladu, fine deserte, ali i ulje za njegu tijela i parfem

Kad pravite jelo ili napitak od cvjetića jorgovana, svakako uklonite zelene dijelove jer će svemu dati gorak okus, a to ne želite. Također, berite ga nakon nekoliko sunčanih dana, ne odmah poslije kiše
Vidi originalni članak

Od njega se može napraviti marmelada, med, aromatizirani šećer, osvježavajuća limunada, aromatizirana voda, sirup, sladoled, torta, ledene alkoholizirane lizalice itd. Osim što je odličan dodatak dodatak jelima, pićima i slasticama, jorgovan je i ljekovita biljka - pomaže kod određenih zdravstvenih tegoba, čisti jetru, regulira probavu, smiruje, njeguje osjetljivu kožu sklonu crvenilu...

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare