To je to što me zanima!

Nova pašteta Argete Exclusive je teleća s crnom trubom, a kreirao ju je chef Jure Tomić

Brend Argeta svake godine predstavlja ograničenu seriju novog okusa, a ove godine u suradnji s chefom Jurom Tomićem odlučili su se za jedan posve poseban sastojak - gostoprimstvo
Vidi originalni članak

Argeta Exclusive, prestižna linija brenda Argeta, svake godine predstavlja ograničenu seriju novog okusa koja oduševljava ljubitelje vrhunskog kulinarstva. Na 15-godišnjem putu, Argeti Exclusive do sada se pridružilo 11 iznimnih regionalnih chefova, a na jučerašnjem događaju Argeta Exclusive u Posavskom muzeju Brežice, gosti su upoznali najnovijeg, dvanaestog člana ove ekskluzivne obitelji. To je Jure Tomič iz Oštarije Debeluh, koji je u suradnji s Argetom Exclusive kreirao novi okus ovog omiljenog mesnog namaza, priopćeno je. Nova pašteta je teleća s crnom trubom i cvijetom komorača.

POGLDAJTE VIDEO: Ovo je sedam namirnica koje će vas ujutro razbuditi bolje od kave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argeta Exclusive već 15 godina slijedi svoju misiju približavanja vrhunskog kulinarstva široj javnosti i demokratizacije uživanja u posebnim okusima visoke kuhinje. I to joj zasigurno uspijeva jer je posljednjih godina, zajedno s imenima poput Luke Košira, Gregora i Davida Vračka, Nine Čarman, Igora Jagodica i Filipa Matjaža, visoko kulinarstvo približila svima koji cijene kvalitetu i znaju uživati u posebnim gurmanskim kreacijama.

Novi omiljeni sastojak - gostoprimstvo

Jure Tomič, majstor gostoprimstva koji je ove godine dao svoj pečat prestižnoj liniji ovih iznimnih namaza, okupio je goste u predivnom ambijentu svog rodnog kraja, u Brežicama. U svojoj Oštariji Debeluh, Tomič domaće i strane goste svakim jelom pretvara u prijatelje, budući da svaki tanjur upotpunjuje važnim, a danas često zaboravljenim sastojkom – gostoprimstvom. 

PROMO Argeta već drugu godinu zaredom „Proizvod godine“

- “Danas gosti od restorana očekuju više od same dobre hrane. Očekuju doživljaj i gostoprimstvo, koje obuhvaća male i velike geste kojima možemo osigurati da se gosti osjećaju sigurno, prihvaćeno, cijenjeno, a prije svega dobrodošlo i željeno, rekao je chef Jure Tomič o svom omiljenom sastojku. Kao vrhunski domaćin, Jure Tomič voli popričati s gostima, nazdraviti, sjesti za stol i tako goste pretvoriti u prijatelje koji se rado vraćaju u Oštariju Debeluh. 

- Ponekad se dogodi da provodim više vremena među ljudima u blagovaonici nego u kuhinji, našalio se. U želji da gostoprimstvo postane obavezan sastojak sa kojim se znaju poslužiti i domaćini u vlastitim domovima, Argeta Exclusive je u suradnji s chefom Juretom Tomičem kreirala virtualni tečaj gostoprimstva i priručnik za umjetnost gostoprimstva. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare