To je to što me zanima!

Njega kože lica: Vodič uz koji se ne griješi oko redoslijeda i doze

Iako troše velike količine novca te puno razmišljaju o njezi kože, postoje oni koji još nisu upućeni u točan redoslijed korištenja preparata, kao ni koliko točno kreme, pilinga ili sredstva za čišćenje lica trebaju dozirati
Vidi originalni članak

Ako doslovno umivate lice u hidratantnoj kremi to ne znači da će ona biti djelotvornija - već da samo bacate novac, a znanje o pravilnoj njezi kože je ključno želite li iskoristiti maksimum od kozmetike namijenjene lijepoj koži.

Zgodan vodič koji otkriva kada i u kojoj mjeri trebate koristiti svaki proizvod namijenjen njezi lica stiže iz Mukti Organicsa i rješava sve dvojbe, ali i otkriva da većina griješi kod doziranja.

Naglašene su količine gela ili mlijeka za čišćenje, pilinga, maske, seruma, eliksira, kreme za oči, hidratantne kreme, ulja i kreme sa zaštitnim UV faktorom koje bi trebalo točno stavljati po tom redoslijedu.

Ako ne koristite sve od navedenog, samo prijeđite na sljedeću stavku, kažu kozmetički stručnjaci, koji navode da većina pretjeruje s količinom proizvoda za čišćenje.

Uz vodič stoji 'evo male pomoći oko točne količine proizvoda za njegu koja vam je potrebna'.

Na stotine žena je lajkalo post, zahvaljujući što su 'riješili nedoumice' o pravilnim koracima njege, kao i sačuvali im novac, prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare