To je to što me zanima!

Neretvanske slastice za svačije nepce: Mandarine i bademi u kombinaciji daju savršen okus

U Agro Etno Parku Žabac posjetitelji su po prvi puta mogli probati odlične slastice, a izabrana je i najbolja, ona koja predstavlja ovaj kraj s namirnicama poput citrusa, mendula, smokava...
Vidi originalni članak

Uz prirodne posebnosti gotovo svaki dio Hrvatske ima svoje i gastro blago bilo da je riječ o slanim ili slatkim zalogajima. Obilaziti dolinu Neretve, a ne kušati brujet od jegulje i žabe ili možda sušenu jegulju koju spremljenu na takav način zovu još i neretvanski pršut, pa onda pohane žabe, one u pršutu, kamenice ili dagnje bilo bi kao da nisi obišao ovaj kraj.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare