To je to što me zanima!

Ne, ovo nije Meryl Streep! Drag umjetnica radi čuda sa šminkom

Drag umjetnica Alexis Stone u srijedu se pojavila na Balenciaga modnoj reviji kao lik Mirande Priestly iz filma 'Vrag nosi Pradu', a sličnost je nevjerojatna
Vidi originalni članak

Poznati britanski drag artist i šminker, čije je pravo ime Elliot Rentz, privukao je pažnju svojom jezivom sličnošću sa slavnim likom. Na Balenciaginoj reviji u Parizu pojavio se kao fiktivni lik Mirande Priestly iz filma 'Vrag nosi Pradu' koju je utjelovila slavna američka glumica Meryl Streep.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dolazak "Mirande" je bio tako savršeno tempiran jer je ušla neposredno nakon glavne urednice Voguea, Anne Wintour, koja je poznata kao inspiracija tom slavnom liku.

S Mirandinim slavnim friziranim kovrčama i kaputom, izgledalo je kao da je stvarno lik Mirande Priestly oživio i pojavio se među masom ljudi koji su došli gledati reviju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Stone (@thealexisstone)

Elliot, koji je iz Manchestera, koristi svoje samouke vještine šminkanja kako bi se pretvorio u cijeli niz slavnih osoba. Pa se tako već transformirao u pjevačicu Lanu Del Rey za Jean Paul Gaultier reviju u siječnju.

Postao je na dan i Jennifer Coolidge za Diesel reviju prošle godine i privukao veliku pozornost.

HOUSE OF FLAMINGO Hrvatske drag queens Entity, Roxanne i Colinda Evangelista: 'Bog je uvijek na našoj strani'

Transformirao se i u pjevačice Madonnu, Cardi B, ali i u druge fiktivne likove kao što su Shrek, Gospođa Doubtfire i Cruella DeVille. 

PANDORA NOX 'Drag Race' je ispisao povijest: Po prvi put je pobijedila žena

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare