To je to što me zanima!

Ne morate polomiti nokte da biste otvorili limenku pića - evo jednostavnog trika

Većina nas limenke soka ili one s grahom otvara nespretno, lomeći nokte, pa ovaj savjet nije za odbaciti: Jedan Tiktoker osmislio je način da si pomognemo s - drugom limenkom
Vidi originalni članak

TikToker Jordan Howlett (26), poznat kao @jordan_the_stallion8, pokazao je svojim pratiteljima, a ima ih čak 10,4 milijuna, kako otvoriti limenku gaziranog pića s drugom limenkom. Video ima 1,2 milijun lajkova, a njime je, zapravo, odgovorio na jednu raniju objavu, u kojoj je jedan korisnik pitao: "Što ste otkrili u kasnijem životu, a dobro bi vam došlo da ste znali ranije?".

POGLEDAJTE VIDEO: Zamijenite nezdrava energetska pića zdravom verzijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jordan je bio vrlo uzbuđen što može podijeliti svoje saznanje, prenosi New York Post.  

- Dakle, ako pogledate dno limenke s gaziranim sokom, vidjet ćete da ima mali kružni greben – pokazao je, objasnivši da je on tu kako bi se održao pritisak u limenci, tako da piće zadrži mjehuriće i ostane svježe. Dodao je da su, nakon što je prvi sok u limenci puštena u prodaju, davne 1938. godine, promijenili dizajn limenkama, tako da one sad imaju taj greben. 

POČELA SA 17 Ella Dvornik je priznala da pije oko dvije litre Coca Cole svaki dan, a mnogi joj u to ne vjeruju

Jordan je inače poznat po trikovima koje dijeli i oduševljava pratitelje, a nakon što je podijelio ovaj trik, mnogi su bili oduševljeni. Naime, gledateljima je otkrio da nije slučajno to što limenke tako savršeno stoje jedna na drugoj. 

- Želiš znati zašto? Limenka je višenamjenska, osim što ih zbog toga možete slagati jednu na drugu, možete ih koristiti i tako da jednom limenkom otvorite drugu – pojasnio je. Dakle, ako ne želite polomiti nokat, ili ozlijediti prst povlačeći onaj 'ključić' za otvaranje, jednostavno stavite jednu limenku na drugu i jednostavno ju otvorite - rekao je povlačeći spretno gornju limenku tako da je 'povukla' ključić na donjoj i doista ju otvorila.

Među komentatorima je bio veliki broj onih koji su ostali iznenađeni i napisali su kako će to iskušati i sami. 

Pogledajte video: Evo kako jednostavno otvoriti limenku pića: 

@jordan_the_stallion8 #stitch with @knowledgesaurus #fypシ ♬ original sound - Jordan_The_Stallion8

No, treba reći, bilo je i onih koji nisu uspjeli ponoviti trik, jer zahtijeva i malo spretnosti - treba pogoditi na koju stranu povući gornju limenku, da biste povukli i otvarač. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • valderamma 13.10.2024.

    jeste vi upravo objasnili u videu da hladno pivo zamjenimo mineralnom sa đumbirom?

  • komentator/Luka 13.10.2024.

    moj stari je prije otvarao nožem haha

  • EthernalEvil 13.10.2024.

    među ovakve spada i Ella Dvornik ?! ajme bože..

Komentiraj...
Vidi sve komentare