Ne morate baciti ni ostatke starog kruha. Umjesto toga, napravite domaće krutone. Narežite ostatke kruha na kockice i začinite ih maslinovim uljem te začinima poput granula češnjaka, ružmarina, papra ili luka u prahu
Vidi originalni članak
Ako vam je ostalo mesa od ručka, možete napraviti odlična nova jela. Možete ga usitniti i iskoristiti kao nadjev ili umak. Dodajte malo temeljca, začina i vina te dobro izblendajte. Poslužit će kao fini umak za tjesteninu.
POGLEDAJTE VIDEO:
Možete napraviti domaću paštetu, a ako vam se jede nešto lagano - finu salatu.
Ne morate baciti ni ostatke starog kruha. Umjesto toga, napravite domaće krutone. Narežite ostatke kruha na kockice i začinite ih maslinovim uljem te začinima poput granula češnjaka, ružmarina, papra ili luka u prahu.
Kockice složite na papir za pečenje i pecite 10 - 15 minuta na 205 stupnjeva Celzijevih dok ne poprime zlatnu boju i ne postanu hrskavi.