To je to što me zanima!

'Naše krafne s finom kremom od naranče hit su u Zagrebu, kod kuće ih je teško napraviti'

Ovdje se ne radi o klasičnoj krafni jer se tijesto ne prži, nego peče, a obogaćeno je maslacem te je kao takvo slično briocheu. Jako je mekano, a prozračna krema od naranče ga savršeno nadopunjuje
Vidi originalni članak

U trgovini Noel Bread & Deli u Zagrebu hit su postale talijanske krafne po imenu maritozzi, koje potječu iz Rima. To su krafne koje se inače pune šlagom i svježim voćem, no uigrana ekipa iz Bread & Delija odlučila je pripremiti svoju verziju i njome je oduševila sve koji su je isprobali. Ideju da uvede ovu slasticu u ponudu trgovine dobio je glavni pekar i sourdough majstor Nikša Mandić u suradnji sa slastičarkom Selest Ulrich.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • nataodinata 12.01.2023.

    Znači u subotu poslije vježbanja na krafnu, jer ja radim na masi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare