To je to što me zanima!

Napravite sami domaće mlince za najfiniji blagdanski ručak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Purica s mlincima tradicionalno se jede za božićni ručak, a nema ništa ukusnije od tjestenine koja se napravi u kućnoj radinosti, pokušajte sami napraviti mlince...
Vidi originalni članak

Domaći mlinci

Sastojci: 4 00 g oštrog brašna, 2 žlice glatkog brašna, žlica soli, 2 dl vode

P riprema: Sastojke pomiješajte te zamijesite tijesto. Zamotajte u prozirnu foliju te ostavite u hladnjaku pola sata. Nakon pola sata, sve razvaljajte na tanko i pecite u pećnici na zagrijanom suhom limu za pečenje tridesetak sekundi sa svake strane na 230°C.

Koraci:

1. Napravite tijesto

Igor Kralj/Pixsell

2. Narežite tijesto na komadiće

Igor Kralj/Pixsell

3. Tanko razvaljajte

Igor Kralj/Pixsell

4. Ispecite u pećnici

Igor Kralj/Pixsell

5. Mlinci su spremni za puricu

Igor Kralj/Pixsell

U videu pogledajte kako ih napraviti:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 19

  • svejedobro 21.12.2015.

    Na tabli od šporeta su najbolji :)))

  • napoleonov sin 20.12.2015.

    fujjjjj mrzim meso ,vegetarijanac sam,drž se ja fritula

  • neIy 20.12.2015.

    meni su najbolji oni sa onih starih štednjaka na drva...mmmm mljac..takve je radila moja baka

Komentiraj...
Vidi sve komentare