To je to što me zanima!

Napravite fini složenac od pire krumpira i mljevenog mesa

Ako nemate ideju što napraviti za ručak, ovo je savršena kombinacija koja će vam se sigurno svidjeti. Ovaj recept odličan je i ako imate ostatke bolognese umaka, a ne znate kako ga iskoristiti
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 500 g mljeveng mesa
  • 1∕2 glavice luka
  • 2 mrkve
  • 200 g pelata
  • žlica maslaca
  • 3∕4 žlice brašna
  • žlica peršina
  • 600 g krumpira
  • 3 žlice mlijeka
  • bosiljak

MLJAC, MLJAC Recept za fine ušećerene jabuke u kojima ćete uživati s djecom

Priprema:

Krumpire skuhajte. Luk i mrkvu popržite te dodajte meso. Začinite pa umiješajte rajčicu. Kuhajte dok se umak ne zgusne. Kuhani krumpir ocijedite, dodajte mlijeko i maslac, te sve dobro zgnječite.

Zdjelu za pečenje premažite maslacem i dodajte smjesu od mesa. Prekrijte je krumpirom koji nanesite slastičarskom vrečicom i zapecite na 250°C stupnjeva oko 15 minuta.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare