To je to što me zanima!

Napokon nešto zajedničko! Nose isti brend cipela, sjajnu kožu Zoki, a Plenki antilop

NOVI EXPRESS Tods’ je otprilike finiji pret-a-porter za muškarce. Premijeru nije lako ako tijekom obilaska raznih tvornica i gradova padne koja kap kiše. U tom slučaju, antilop, pa i pod nekoliko kapljica, već “pati”
Vidi originalni članak

Iako je njihova javna uloga u kolektivnoj svijesti Hrvata, ali i doslovno, na dijametralno suprotnim stranama, Andrej Plenković i Zoran Milanović slažu se u jednom - a to su njihove “loafers” cipele. Našli su se idejno na modnom planu, riječ je o talijanskom brendu Tod’s, kompaniji koja na modnoj sceni ima fini status. Naime, talijanska ponuda modnih dodataka je u svijetu bez konkurencije, karakteriziraju je vrhunska koža i tradicija te majstorska izrada.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 21

  • Neda Klitora 17.06.2024.

    Hercegovci su potpuno u pravu. Mi Hrvati nismo njihov narod i stoga Milanovic nije njihov predsjednik. Njihov narod su Turci, a njihov predsjednik je Recep Tayyip Erdogan. Jedini problem za Tursku kopilad iz Bosanskog pašaluka bi mogao biti taj što, ni Turcima, baš kao i nama Hrvatima nije do bratstva i jedinstva s zaostalim Turskim plemenom iz Bosne i Hercegovine. ....................A, što se nas Hrvata tice ako vec moramo imati za bracu zaostale neandertalce onda biramo Krapinskog pracovjeka................. Turke i Ustaše iz Bosanskog pašaluka ne želimo!

  • samo da ti kazem 17.06.2024.

    Skupa kupili da podjele postarinu za Wish

  • film 17.06.2024.

    kao karakterna osobina milanoviću bi više pristajali opanci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare