To je to što me zanima!

Namirnice koje krivo jedemo: Krumpir, brokulu, jabuke...

Brojni faktori utječu na količinu nutrijenata koje dobivamo iz hrane. Tako način pripreme, korištenje zrelih namirnica, ali i njihovo kombiniranje mogu biti krivi
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 77

  • kung fu panda 16.10.2014.

    sve znam,sad se divim sama sebi koji sam stručnjak

  • malaliba 15.10.2014.

    Mrkva. peršin i celer koje kuhate u kokošjoj ili govedskoj juhi upijaju užasno puno masnoće, pa baš i nisu zdravi.

  • babylove 15.10.2014.

    cesnjak miksam na dnevnoj bazi,ubacim ga u malo jogurta i mi i malac od 3 godine svaki dan to jedemo kao aperitiv. zaklela bih se u moc cesnjaka. tete u vrticu su nas pitale kako poticemo imunitet kod djeteta,jer se jedini nikad ne razboli. kad su svi bolesni,njemu na dan dva procuri nosic i gotovo. plus,nije mi zao kupiti bio voce i povrce,manje ali nekako imam osjecaj da je ipak barem malo bolje od ovog obicnog. onda nam smiksam svaki dan izmedju obroka par vrsta voca u koji obavezno stavi limun i domaci med ( kristaliziran je,pa se nadam da je pravi) i malo orasatih plodova. ostalo jedemo ko inace,ali eto trudim se to voce i cesnjak da svaki dan pojedemo. mislim da pali. ali dijete mi nije ni cjepljeno,pa mu je mozda i zato bolji imunitet,ali ipak se kunem u moc cesnjaka :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare