To je to što me zanima!

Nakon dobrog seksa mnogima se tresu noge: Evo zbog čega

Kako se približava vrhunac, povećavaju se otkucaji srca i raste krvni tlak, dolazi do trzanja ili grčenja mišića vagine, ali i drugih dijelova tijela, pa i nogu - kad krene opuštanje možemo osjetiti slabost
Vidi originalni članak

Od dobrog seksa mnogima se tresu noge, pa prvi koraci prema kupaonici nisu uvijek jednostavni. No, nema razloga za brigu, to je posve normalna pojava nakon euforičnog seksa, tvrdi seksualna terapeutkinja dr. Laura Vowel iz Velike Britanije, a prenosi myimperfectlife.com. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vježbanjem joge do - orgazma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kako se seksualno uzbuđenje povećava, povećavaju se i otkucaji srca, krvni tlak. Disanje postaje ubrzanije, a koža rumenija. Kad dođe do orgazma, mišići u vagini, ponekad i u drugim dijelovima tijela, često se trzaju ili grče. U isto vrijeme mozak oslobađa val dopamina, odgovornog za osjećaj zadovoljstva te val oksitocina, hormona zaslužnoga za povezanost s nekime i maženje, pojašnjava dr. Vowel.

 

Ukratko, orgazmom se oslobađa seksualna napetost i tijelo se jednostavno počinje opuštati. Naime, kad je sva akcija gotova i ponovno se opustite, noge vam se obično tresu, zaključuje terapeutkinja. 
 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MOĆNA 02.08.2024.

    Posle dobrog se*a proradila cirkulacija . Ha ha

  • 02.08.2024.

    Ako je mestar odradio posao tresu se ako ne ,ponovo,,,,🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare