To je to što me zanima!

Najslađi video: Zagrebačka beba morskog lava mazi se sa svojom mamom u Zoološkom

Morski lavovi Zaggy i Edith u nedjelju su dobili svog sedmog potomka u Zoološkom vrtu grada Zagreba. Mama mu je sada poklonila svu svoju pažnju i obasipa ga ljubavlju
Vidi originalni članak

Maleni kalifornijski lavić najnoviji je stanovnik zagrebačkog ZOO-a. Mama Edith, koja je u Zagreb došla iz Nizozemske, rodila ga je u nedjelju, a beba zasad većinu dana samo spava.

Prinova je sedmi potomak 18-godišnje Edith i 26-godišnjeg tate Zaggyja, koji je u Hrvatsku došao iz Njemačke.

POGLEDAJTE VIDEO Mama Edith pazi svoje mladunče:

Par od 2007. proširuje svoju obitelj i nakon prvorođenog Simbe na svijet su došli Kan, Abi, Pepe, Luce i mladunci rođeni prošle i ove godine. Prošlogodišnjem se još ne zna spol pa zbog toga još nije ni dobio ime, a na isto će čekati i najnoviji član obitelji, star nepuna tri dana, koji se rodio dug 80 cm i sa 7 kilograma težine.

Trudnoća je trajala 11 mjeseci, a zaposlenici ZOO-a odahnuli su kada je beba počela sisati, jer to znači da će s njom najvjerojatnije sve biti u redu. Ako sve bude kako treba, mladunče bi trebalo zaplivati već s dva mjeseca. 

SAD GA SVI VIDIMO Korekcije podbratka novi su hit! Nakon video poziva i karantene svi ga se žele riješiti, pa i Hrvati

U obitelji ih sada živi petero; mama, tata, Luce te dvoje najmlađih mladunaca. Starija braća su se rasula po svijetu - od Sjeverne Makedonije do Španjolske, piše zoo.hr.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kalabasterr 30.06.2020.

    Stvarno preslatko.

  • Fullmetaljacket 30.06.2020.

    Jadne zivotinje tako u zatvoru cijeli zivot, sramota da uopce postoje zooloski vrtovi u danasnje vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare