Kad kuham sarmu u loncu od devet litara, obično dostaje za 4 do 6 objeda, s tim da je taj dan dovoljno skuhati krumpir ili palentu za prilog. Takvo kuhanje predstavlja i veliku uštedu na struji, ili plinu
Vidi originalni članak
Volim tradicionalnu, bakinu kuhinju, sve što se može pojesti sa žlicom, od juhe, čušpajza, graha, raznih saftova, do punjenih paprika i sarme. Srećom, volim i kuhati. Rano sam počela kuhati, jer sam rano ostala bez majke, pa još otad rado izmjenjujem recepte i iskustva sa susjedama i prijateljicama, od kojih sam puno toga naučila. Tako sam u vrijeme kad sam upoznala supruga koji ima dijabetes tip1 već znala dobro kuhati i zbog njega se dodatno trudim da što češće jedemo kuhano i zdravo. Kako on baš i nije ljubitelj nekih vrsta povrća, variva i čušpajzi s jako puno povrća su odlično rješenje da ga ipak i pojede.