To je to što me zanima!

'Na 17. katu nebodera u Zagrebu uzgajamo svoje mikropovrće: Za početak vam ne treba puno'

Povrće možete sijati baš u svemu - od rajngle do plastične posude, kaže Marijan iz Zagreba. Trebaju vam supstrat i sjeme, a izdanci su tu za oko tjedan dana
Vidi originalni članak

Još smo zadovoljni time kako ide posao s uzgojem mikropovrća, posao ide i pristojno živimo od toga, iako mi se nekad čini da bi bilo bolje da ima više novca, a manje posla. No ne žalimo se, kaže uz smijeh Marijan Butković, vlasnik obrta “Kliconoša”, za poljoprivrednu proizvodnju, koji se već desetak godina bavi uzgojem mikropovrća, ni manje ni više nego na 17. katu nebodera na - Srednjacima. Počelo je nakon što su supruga i on u Sohou u Londonu probali mungo grah i poželjeli ga nastaviti jesti u Zagrebu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • BobyZg-Vg 19.03.2023.

    Bravo. Mladi, pametni i radišni!

  • ceralaz 19.03.2023.

    Neznam je li neboder poslovni ili stambeni objekt..Nema ljubomore od mene no  ako susjed prijavi inspekciji do kojih bi problema došlo.... Struja industrijska kao i voda ,prenamjena stambenog objekta, kazna da poželiš da više ne živiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare