To je to što me zanima!

'Muž mi se ponaša jako čudno. Sumnjam da ima ljubavnicu...'

Žena se obratila Mevludinu za savjet jer već dulje vrijeme sumnja u to da je muž vara. No, Mevludin kaže da nema razloga za brigu i da ne treba ugrožavati dobar brak
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine,

Hoće li se srediti moj brak jer mislim da moj suprug ima ljubavnicu? Nisam u to sigurna, no već dugo se ponaša vrlo čudno. Imamo i djecu i ne bih voljela da se moje teze potvrde, no mislim da me intuicija ne vara. Zanima me vaše mišljenje. Hvala.

šifra: Ana Varaždin

Odgovor:

Preosjetljivi ste i često mijenjate raspoloženje. Vaša sumnjičavost nije utemeljena jer vaš muž je poprilično pozitivan i vidim da vas voli. Bez razloga ste ljubomorni jer on nema niti prijateljicu niti ljubavnicu, a vi želite da vam prizna nešto što nije učinio. Lijepo ste odgojili djecu, financijski ste osigurani i neovisni te nema potrebe da sad to sve pokvarite posesivnošću i ljubomorom. Budete li inzistirali i pretjerivali, on će sve teže izdržavati vaš pritisak i mogao bi se početi hladiti.

MEVLUDIN ODGOVARA: 'Kćer je prošla veza baš uništila, hoće li nova biti uspješnija?'

Zato nemojte ugrožavati dobar brak jer vi biste razvod vrlo teško podnijeli. Vidim da je on definitivno za vas i vašu obitelj, pa zato pamet u glavu. Ako mislite da vam ne poklanja dovoljno pažnje, to mu slobodno napomenite i natjerajte ga da se malo više potrudi oko vas, no ja ovdje ne vidim nikakvu vrstu prevare ili afere. Vidim da ćete u budućnosti napredovati i vi i obitelj. Javite mi se telefonski za tri mjeseca.

Lijep pozdrav.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare