To je to što me zanima!

Muškarci više vole nasmijane žene, one namrgođene tipove

Umjesto nasmijanih partnera, ženama su privlačniji muškarci koji otvoreno iskazuju ponos i sram, jer je to dokaz da sposobni brinuti se za obitelji, tvrde znanstvenici
Vidi originalni članak

Ako ste se ikad zapitali zašto su James Dean i Marlon Brando lomili srca diljem svijeta, znanstvenici nude rješenje. Naime, žene ne vole sretne muškarce, već radije biraju namrštene i mušićave, otkriva studija Sveučilišta Britanska Kolumbija u Kanadi provedena na 1000 ljudi. Istraživanje je nastojalo otkriti na koji način osmijeh prilikom upoznavanja djeluje na ljude.  

- Žene umjesto nasmijanih partnera biraju one koji ponosno drže glavu, ali i one na kojima mogu lako prepoznati sram. Ponos na licu muškarca djeluje kao da je sposoban skrbiti za sebe i svoju obitelj - tvrdi voditeljica istraživanja Jessica Tracy. 

Međutim, isto ne vrijedi za muškarce i sretne žene. Muškarci nasmijane žene smatraju poniznima i ranjivima, što ih čini privlačnima.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • teica19 09.01.2012.

    hahahahaha PapaŠtrumpf....dobro govoriš..

  • 04.01.2012.

    Dan u kojem se nismo smijali je izgubljen dan. A posebno je izgubljen dan ako se nismo smijali, dok smo kavu pili u društvu šarmantnih žena.

  • jdn 03.01.2012.

    Jos ako su sisate onda je taj osmijeh jos bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare