To je to što me zanima!

Mrlje na staklenim čašama nestat će ovim super trikom

Tvrda voda uzrokuje naslage poput kamenca na vašim čašama i čini da izgledaju mutno te je uvijek borba kako ih oprati da budu čiste i svjetlucave - ne više uz ovaj kućanski sastojak
Vidi originalni članak

Pranje kuhinjskog staklenog posuđa jedan je od prvih (i najtežih) poslova kada se radi o pranju posuđa. Svi znamo da vam je potrebna čista, topla voda s puno sapuna kako bi vaše čaše i staklene zdjelice ponovno zasjale - ali to ne pomaže uvijek.

Ovaj zamagljeni izgled uzrokovan je tvrdom vodom, pa je mnogo vidljiviji ako živite u području gdje je voda koju dobivate iz slavina tvrda umjesto mekana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, srećom, postoji nešto što možete učiniti kako bi vaše čaše ponovno zablistale - a potreban vam je samo jedan predmet koji vjerojatno već imate u svom kuhinjskom ormariću.

OTOPITE GA Trik kako se jednostavno riješiti dosadnog kamenca u kućanstvu

Korisnici na Redditu priskočili su u pomoć ženi koja im se obratila s ovim problemom, a preporučili su joj da za čišćenje koristi bijeli ocat. 

PRIRODNO ČIŠĆENJE Alkoholni ili jabučni ocat? Evo koji bolje čisti kamenac i mrlje

Bijeli ocat uobičajeni je sastojak za kuhanje, a koristi se i za razne poslove čišćenja po kući, tako da većina nas već ima bocu kod kuće, piše Express.

- Okrenem jednu šalicu desnom stranom prema gore, napunim je bijelim octom i pustim perilicu posuđa. Možda će trebati više od jednog ili dva ciklusa, ali to bi trebalo eliminirati kamenac - rekao je jedan korisnik.

SUPER TRIK Recept za sredstvo koje najbolje čisti staklene zidove tuš kabine

Idi na 24sata

Komentari 3

  • herr torro 02.09.2024.

    Moja pokojna baba je znala onako fino elegantno pljucnit po casi i onda je ispolira!bistra ko suza🤫

  • Jopazg 02.09.2024.

    Kupis nove,kvalitetnije case.

  • anchy2004 02.09.2024.

    ne pomaže ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare