To je to što me zanima!

Modno osviješteni i na kiši: 15 ideja za kombiniranje kabanice

Kada bi nam netko rekao da ćemo jednog dana početi nositi kabanice kao modni komad ne bismo mu povjerovali. No zaista je tako, ona je upečatljivi odjevni predmet
Vidi originalni članak

Osim što nas štite od kiše, kabanice koje su u zadnje vrijeme jako trendi, nose se kao vrući modni komad. Većina cura ih nosi čak i kada ne pada kiša. Ove sezone u modi su lakirane, prozirne, sjajne kabanice, a ako želite s njima privući još više pogleda onda izaberite kabanice od PVC-a ili sa raznim detaljima kao što su pruge, cvijeće ili točkice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za vas smo pronašli nekoliko ideja kako biste lakše iskombinirali kabanicu za kišne i proljetne dane koji nam dolaze:

1. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eho_ 16.03.2021.

    A ok, ako već pada kiša, nije loše imati pored kišobrana u torbici smotuljak, tipa prozirnih retro kabanica, ili kao što je kabanica Rouen..br 12, koji predstavlja zaštitu za cijeli outfit :) Imam ih par,  ali priznajem,nije mi se dalo to oblačiti, iako znam da griješim. Veoma su praktični, ako ne želiš biti do kože makar, samo mi nemamo tu naviku, neda nam se. :) Meni je draga je još od mnogo prije, legendarna žuta jakna, za zaštitu od kiše. ( Petit Bateau)  Na taj komadić sam osjetljiva i volim ga imati uz sebe blizu kada je kišni period. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare