To je to što me zanima!

Mnogi koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože

Tijekom godina rada u području estetike, otkrila sam da vrlo često moji pacijenti ne znaju kako se pravilno brinuti o koži lica. Oni često koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože, kaže dr. Vivian Jurković
Vidi originalni članak

U Matuljima, na mjestu s kojeg puca pogled na cijeli Riječki Kvarner nalazi se ordinacija dr. Vivian Jurković, omiljene doktorice estetske medicine, ali i stručnjakinje za neinvazivno pomlađivanje lica i tijela.

Budući da ulazimo u topliji dio godine, skidaju se slojevi odjeće, a u fokus ulazi lice i tijelo. Upravo u navedenoj orinaciji sve je fokusirano na mnogobrojne neinvazivne tretmane za pomlađivanje, zatezanje i oblikovanje lica i tijela.

POGLEDAJTE VIDEO Bizarni anti-age tretmani:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Godinama pratim trendove, redovito se educiram i pazim da svim svojim klijentima ponudim najbolje od najboljeg! Zato sam uz dentalnu, otvorila i dio za estetsku medicinu i medicinsko estetski centar Eternity, koji se nalazi preko puta klinike te pruža kompletnu obradu na području estetike lica i tijela, a kojeg sam opremila revolucionarnim aparatima kojima je zadatak svakom klijenti ponuditi maksimum - kaže doktorica dentalne medicine, koja je svoju karijeru usmjerila prema neinvazivnoj estetskoj medicini koju prakticira već 15 godina.

Dugogodišnji rad s pacijentima na problematici kože lica, Jurković je nagnao i da razvije svoju liniju dermokozmetike. 

- Tijekom godina rada u području estetike, otkrila sam da vrlo često moji pacijenti ne znaju kako se pravilno brinuti o koži lica. Oni često koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože, nastavljajući pronalaziti nove, a da nikad ne dosegnu svoj cilj. A soim tretmana koje nudimo i koji imaju dugotrajan učinak, jako je bitno kod kuće nastaviti s njegom kože, bilo da se radilo olicu ili tijelu. Stoga sam odlučila razviti jedinstveni proizvod, pogodan za sve tipove kože, a koji mogu koristiti osobe svih dobnih skupina u kombinaciji s drugim proizvodima za svakodnevnu njegu svoje kože - objašnjava nacionalna edukatorica za primjenu hijaluronskih filera i neinvazivnog face liftinga.

U svojoj ponudi dr. Vivian's estetics nudi visoko hidratizirajući hijaluronski serum, (s viskom koncentracijom hijaluronske kiseline, koja pruža snažnu hidrataciju) multivitaminsku kremu za lice, pjenu za čišćenje lica s oligoelementima te kremu za tijelo, koja djeluje na zatezanje kože, smanjenje celulita i masnih naslaga. 

LJEPOTA NEKADA Pronađeno na lokalitetu Krke: Pogledajte rimski toaletni i kozmetički pribor iz Burnuma

Njeni proizvodi, svake su godine nominirani u prestižnom natjecanju Estetica premium product rewards, a u kontroliranim uvjetima se proizvode u Italiji. Kroz visoku i prestižnu edukaciju njezino znanje velikim se dijelom bazira na brojnim edukacijama kod dr. Bob Khanna Training Institute-u u Londonu, gdje je izgradila temelje za njezin izuzetan rad na području neinvazivne estetske medicine lica. Osim educiranja u Engleskoj, usavršavala na različitim prestižnim svjetskim institutima poput Institut of face and neck universite de Nice, Visage Euromedicom, AMWC Euromedicom, AMWC North America, IMCAS Paris.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare