To je to što me zanima!

Mjesečni horoskop za rujan: Vage će naći novu ljubav, dok će Lavovi popraviti svoje financije

Blizance očekuje lijep mjesec idealan za uživanje, ljubav, izlaske i nova poznanstva. Venera u Vagi obogaćuje vaš intimni prostor pozitivnim prilikama - iskoristite ih
Vidi originalni članak

Vladavina Djevice usmjerava nas na pomniju organizaciju i planiranje svakodnevnih obaveza. Pomrčina u Ribama 18. rujna potaknut će nas da neke stvari iz prošlosti privedemo kraju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovan

Rujan je mjesec u kojem ćete biti najviše posvećeni poslu, ispunjenju svakodnevnih obaveza, ali i pitanjima koji su vezani uz zdravlje. Mars u Raku potiče vas na veću aktivnost u domu i veću posvećenost djeci i roditeljima.

Posao - Očekuje vas porast dnevnih obaveza. Može doći i do kadrovskih promjena u vašoj radnoj sredini. Mogli biste raditi i prekovremeno. Obratite više pozornosti na komunikaciju s bliskim suradnicima i klijentima.

Ljubav - Venera u Vagi pokazatelj je pozitivnih promjena u vašem ljubavnom životu. Može se pojaviti nova osoba, zbližavanje, značajan susret ili poboljšanje prilika u postojećem odnosu. Značajni su susreti u domu.

Zdravlje - Prilagodite prehranu i tjelovježbu načinu života. Odvojite više vremena za odmor i opuštanje. Posjetite liječnika, obavite liječnički pregled.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najsretniji dani: 19. rujna očekuje vas jedno iznenađenje koje će biti vezano uz odnos s osobom koja vam puno znači.

Savjet: Posvećivanje poslu donosi dobre rezultate.

Bik

Pred vama je vrlo dobar mjesec u kojem biste bez većih poteškoća mogli obaviti sve što je pred vama. Očekuje vas puno kretanja, poruka, ali i par značajnih poziva na druženje. Vaše raspoloženje pozitivno djeluje na druge.

Posao - Okolnosti vam idu u prilog. Brzo i uspješno ćete obaviti sve što se stavi pred vas, tako da će osobe koje rade s vama, kao i vaši šefovi biti zadovoljni vašim radnim učinkom. Druženje s kolegama bit će pozitivno za vas.

Ljubav - Ljubavni život obilovat će ugodnim prilikama, možda i nekim novim saznanjima o jednoj osobi iz vaše prošlosti. Više ćete izlaziti, družiti se, možda i upoznavati neke nove ljude. Jedna osoba će vam se posebno svidjeti.

RANE KOJE NE ZACJELJUJU Traume koje muče svaki znak Zodijaka: Ovna proganja izdaja, Bikove neostvarene ljubavi...

Zdravlje - Imat ćete energije, bit ćete dobro raspoloženi, pa će zdravstvene okolnosti biti dobre. Čak može doći do prestanka ili poboljšanja vezano uz neke smetnje.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najsretniji dani: 21. rujna bit će vaš sretan dan. Susret ili razgovor, pa i kraće putovanje mogu potaknuti nalet jakih osjećaja.

Savjet: Tražite slobodno vrijeme za zabavu i izlaske.

Blizanci

Vladavina Djevice fokusirat će vas na pitanja vezana uz djecu i roditeljsku ulogu, kao i općenito uz dom, stanovanje i članove obitelji. Financijska strana života mogla bi biti bolja i perspektivnija, a tu je i dosta prilika za zabavu.

Posao - Rješavat ćete neke poslove koje su vezane uz članove obitelji. Mogli biste i nešto preuređivati u svom domu. U komunikaciji s ljudima budite promišljeniji, kako ne biste rekli ili učinili nešto što će vas kompromitirati.

Ljubav - Lijep mjesec za uživanje, ljubav, izlaske i nova poznanstva. Venera u Vagi obogaćuje vaš intimni prostor pozitivnim prilikama, tako da iskoristite ono što vam idućih tjedana dolazi ususret. Može biti važno i za jesenski period.

Zdravlje - Promijenite prehranu. Provedite jedan dan detox organizma i izbjegavajte kasne večernje obroke. Obavite stomatološki pregled.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datum: 23. rujna spoj Jupitera i Mjeseca u vašem znaku donosi optimizam, vjeru, blagostanje i lijepe prilike.

Savjet: Više pažnje posvetite načinu na koji komunicirate o bitnom.

Rak

Kretanje Marsa vašim znakom dat će vam više energije, ali i obogatiti vašu svakodnevicu novim iskustvima, ako ne i avanturama. Odnos s jednom muškom osobom može biti osobito značajan za vas kroz ovaj i idući mjesec.

Posao - Puno ćete pisati, odgovarati na pozive i poruke. Rad s ljudima bit će dosta intenzivan, na dane pomalo i naporan. Vrijeme je povoljno za učenje, kao i za prenošenje stečenog znanja drugim ljudima. Prisutna je naglašena intelektualna aktivnost.

Ljubav - Nešto novo dolazi vam na put, iskustvo koje će vam pomoći da se odmaknete od nekih iskustava iz prošlosti te se s više optimizma i vjere posvetite sređivanju i ponovnom stvaranju svog ljubavnog života.

Zdravlje - Uglavnom dobro. Redovitom tjelovježbom brzo ćete učvrstiti mišiće i izgubiti na tjelesnoj težini. Više pažnje posvetite probavnom sustavu, grudima i plućima.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 25. rujna prepun je strasti, emocija koje pokreću na aktivnost, ali i zbivanja koja vas vode na pravi put.

Savjet: Pokrenite, inicirajte, ostvarite… Vrijeme je za djelovanje.

Lav

Pred vama je pozitivan mjesec u kojem će vaša produktivnost biti prilično naglašena. Venera vas 'obogaćuje' privlačnom energijom, a pomrčina Mjeseca u znaku Riba potiče na rješavanje materijalnih i financijskih pitanja.

Posao - Ovo je mjesec u kojem možete poboljšati i unaprijediti svoju financijsku situaciju. Izgledni su materijalni dobici, kao i dobra prilika za kupovinu, prodaju ili investiciju. Obavit ćete i važan razgovor koji će se voditi oko novca.

Ljubav - Ljubavni život bit će bogatiji za jedno putovanje udvoje, susret ili novo poznanstvo. Okolnosti vas potiču da se otvorite prema novim prilikama koje mogu ući u vaš život. Neki će ući u tajnu vezu, moguće s osobom koja puno putuje.

Zdravlje - Osjetit ćete povećanu potrebu za odmorom i spavanjem, no kad legnete i zaspite, moguć je i da nemate miran i uravnoteženi san. Pripazite na koljena i stopala.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 1. rujna bit će značajan dan za vas jer ćete dobiti podršku ili informaciju koja vas podržava u ostvarenju.

Savjet: Imajte više vjere u sebe.

ASTRO SUPROTNOSTI Ne podnose se: Škorpiona guši Vaga, Djevici ne odgovara Lav...

Djevica

Tijekom rujna imate priliku za značajnija postignuća, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Pomrčina Mjeseca u Ribama dat će vam novu perspektivu gledanja na vaše odnose i suradnju s drugima.

Posao - Razmatrat ćete isplativost jedne suradnje. Može doći do raskida ili sklapanja ugovora. Merkur u vašem znaku naglasit će vaše vještine, znanja i iskustva. Istaknut ćete se, dobiti pohvalu, potvrdu svoje vrijednosti.

Ljubav - Pomrčina Mjeseca u znaku Riba, 18. rujna pokrenut će proces promjena u vašim odnosima koji će trajati kroz cijelu iduću godinu. Neki odnosi će biti prekinuti, a novi savezi bi mogli biti sklopljeni.

Zdravlje - Sada je dobro više pažnje posvetiti sebi, svojim potrebama i potrebama svog tijela. Istražite koje promjene i aktivnosti mogu unaprijediti vaše zdravlje i vitalnost.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 29. rujna donosi jedno otkrivenje. Shvatit ćete nečije prave namjere koja se dogodila u bliskoj prošlosti.

Savjet: Uložite svoju energiju i vrijeme u vrijednost.

Vaga

Venera u vašem znaku šalje vam blagoslove ljubavi, dobitaka i podrške koja dolazi od drugih ljudi. Otvorite se prema novim životnim prilikama. Ono što sada odlučite ili pokrenete bit će značajno od kraja rujna i kroz listopad.

Posao - Nešto je u pripremi, planiranje, osmišljavanje, dorađivanje. Možda je dobro ne pričati i ne iznositi javno svoje planove dok ne budete sigurni u njih i dok ne budu spremni izaći van. Krajem mjeseca pokreće se ispunjenje.

Ljubav - Imat ćete jako puno razloga za sreću i zadovoljstvo. Drugi će primijetiti vašu privlačnost i sjaj u očima. Ovo je vrijeme novih ljubavi, ali i vrlo bogatih sadržaja koji će razveseliti i one koji su u braku ili vezi.

Zdravlje - Proljepšat ćete se. Osjetit ćete i porast apetita, možda i veću potrebu za slatkom hranom. Nećete pogriješiti ako se podvrgnete estetskim tretmanima.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 5. rujna spajaju se Mjesec i Venera u vašem znaku. Naglasit će vašu ljepotu, šarm, donijeti vam lijepe ljubavne prilike.

Savjet: Dopustite si više i češće uživati u životu.

Škorpion

Pred vama je povoljan i više-manje stabilan mjesec. Planeti vam olakšavaju povezivanje s drugima, podrška i korisne informacije mogu doći od prijatelja ili timskog rada. Putovanja će vas usrećiti i potaknuti na donošenje odluka.

Posao - Vrlo povoljan mjesec za planiranje i početak ostvarenja novog plana. Dnevne obaveze obavljat ćete s lakoćom. Obratite pozornost na ono što vam dolazi od drugih ljudi. Može biti značajno za dalje.

Ljubav - Bit ćete zadovoljni razvojem situacije. Ako ste u vezi, partner će vam biti podrška u ostvarenju planova. Nekima bi se mogla dogoditi privlačnost prema zauzetoj osobi. Tajne veze nisu isključene.

Zdravlje - Uglavnom dobro. Kontrolirajte probavni sustav, unosite dovoljno tekućine i pokušajte unijeti više voća i povrća u svoju prehranu, a smanjiti unos ugljikohidrata.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 7. rujna očekuje vas priznanje ili pohvala, a doći će od osobe čije mišljenje jako cijenite. Pokažite zahvalnost.

Savjet: Udružite se s osobama koje znaju više od vas.

SVAKA IMA SVOJ STIL ODGOJA Mame po horoskopu: Blizanke su napredne, Djevice osuđuju...

Strijelac

Ovo je mjesec novi početaka, ali i završetaka. U prilici ste privesti kraju ono na čemu radite već duže vrijeme. Posao će najviše biti u fokusu vaše pažnje, kao i odnosi s osobama koje su vam nadređene.

Posao - U odnosu na protekli mjesec bit će nešto lakše i jednostavnije. Još uvijek je puno obaveza koje morate dovršiti, a tu su i neka dodatna zaduženja koja će zahtijevati da se bolje organizirate i naučite reći 'ne' kada je to potrebno.

Ljubav - Bit će potrebno više strpljenja i kompromisa s vaše i partnerove strane. Prezaposlenost i dnevna zaduženja uskraćuju vam prostor za uživanje, zato ga svjesno stvarajte sami i pobjegnite s vremena na vrijeme od rutine.

Zdravlje - Povremeno će biti onih nemirnih dana kada se uvuče nervoza i kada će biti potrebno usporiti i ići korak po korak. Kretanjem i tjelovježbom smanjujete osjećaj napetosti i stres.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 10. rujna imate priliku negdje otputovati ili se odmaknuti od osobe ili situacije koja vas iscrpljuje. Više brinete o sebi.

Savjet: Postoji lakši put.

Jarac

Potreban vam je odmak od svakodnevice. Češća putovanja, izleti, povezivanje s ljudima koji vas potiču na aktivnost, prilike su koje donose zadovoljstvo. Obratite više pozornosti na odnos s jednom ženom iz vaše blizine.

Posao - Povoljni planetarni utjecaji omogućuju vam da se dobro snalazite u događajima koji vam pristižu. Značajni će biti kontakti s udaljenim osobama, putovanja, poslovanje s inozemstvom.

Uspješno rješavate i pravne probleme.

Ljubav - Inicijativa koja će dolaziti od strane partnera, bude li prihvaćena s vaše strane, pomoći će vam da se povežete na nove načine i udaljite od izvora stresa koji loše utječe na vaš odnos. Razmotrite neka važna obiteljska pitanja.

Zdravlje - Uglavnom dobro. Vašoj koži i kosi bit će potrebna dodatna njega i hidratacija. Posjet dermatologu može biti od pomoći. Mogli biste izgubiti na tjelesnoj težini.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 12. rujna odvija se nešto baš kako treba i kako ste zamislili. Dobar dan i za ljubav, kao i za druženje s dragim ljudima.

Savjet: Ono sada što tražite pronaći ćete u rujnu.

Vodenjak

Ovo je mjesec u kojem ćete nešto ostaviti iza sebe. Neke navike, odnosi ili planovi više ne mogu dalje u budućnost jer su izgubile svrhu. Zato odustanite od onoga što vam više ne služi, a predstavlja vam veliki teret.

Posao - Očekuje vas rješavanje važnijih financijskih pitanja koji mogu biti vezani uz investicije, kredite, osiguranje. Novac i imovina drugih ljudi bit će u fokusu. Očekuju vas užurbani radni dani, pa svjesno usporavajte i više odmarajte.

Ljubav - Postoje neke blokade ili zapreke koje se češće pojavljuju u vašem odnosu, a zbog kojih se ne možete prepustiti, već čvrsto stvari držite pod kontrolom. Sada je vrijeme da pustite i vidite što će se dogoditi.

Zdravlje - Probavni sustav može biti osjetljiviji, osobito ako ne regulirate prehranu. Koristit će vam stručni savjet nutricioniste, kao i novi režim tjelovježbe.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 15. rujna dobar je dan za uživanje, zabavu i opuštanje. Primijetit ćete kako je ponekad malo potrebno za sreću.

Savjet: Podmirite dugovanja, promišljeno s investicijama.

Ribe

Okolnosti se pokreću i razjašnjavaju. Sada ste stabilniji i mirniji, pa možete lakše djelovati i donositi odluke. I dalje su odnosi i suradnja s drugima u fokusu. Pomrčina Mjeseca u vašem znaku 18. rujna bit će početak važnih promjena.

Posao - Vaša efikasnost ovisit će o drugim ljudima i njihovoj spremnosti na kompromise i otvoreni razgovor. Mogli biste i raditi nešto za druge i njihovu dobrobit. Utjecaj Marsa osnažuje intuiciju i kreativnost.

Ljubav - Očekuju vas uzbudljiva zbivanja, mogućnost novog početka, ali i važan razgovor koji će imati za svrhu riješiti neke stare probleme u vašem odnosu. Samci bi se mogli jako zainteresirati za jednu osobu.

Zdravlje - Za vaše zdravlje i stabilnost bit će bitno do koje mjere čuvate sebe i koliko brinete o vlastitoj dobrobiti. Previše pomaganja drugima može biti jako iscrpljujuće.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 16. rujna raščistit ćete se jedna situacija koja vam je u kolovozu zadavala glavobolje. Odahnut ćete.

Savjet: Intuicija će vas nepogrešivo služiti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 02.09.2024.

    Vage će naći novu ljubav💪 samo da ne bude kao prošla gdhe sam dobio sijede

  • BabaYaga 02.09.2024.

    Povećana zarada i povećana kupnja, lajkam 😎

  • Kokolo Moj 02.09.2024.

    Mi bismo bili izgubljeni da nam horoskop ne kaže šta će nam se desiti . . . 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare