Ovo jelo je prefino i vrlo praktično jer se može odlično kombinirati s raznim salatama i drugim prilozima. Od viška možete napraviti slasne sendviče za posao ili djeci za školu
Vidi originalni članak
Sastojci:
- 700 grama mljevene govedine
- 1 jaje
- 1 glava luka, nasjeckana
- 1 šalica mlijeka
- 1 šalica krušnih mrvica
- 2 žlice smeđeg šećera
- 2 žlice senfa
- 1/3 šalice kečapa
- sol i papar po ukusu
*šalica od 2,4 dl
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva, a u međuvremenu pomiješajte meso, jaje, luk, mlijeko, krušne mrvice, sol i papar pa oblikujte štrucu i stavite u protvan koji ste prethodno premazali uljem.
U posudici pomiješajte kečap, šećer i senf pa time premažite mesnu štruci. Pecite je oko sat vremena, prenosi portal allrecipes.com.
Napomena: Ovo jelo se može odlično kombinirati s raznim salatama i drugim prilozima, jesti kao ručak ili večera, a od šnita mesne štruce možete napraviti i odlične sendviče za posao ili školu.