To je to što me zanima!

Mesnu štrucu jednostavno je napraviti, a odlična je za ručak, večeru ili kao dodatak sendviču

Ovo jelo je prefino i vrlo praktično jer se može odlično kombinirati s raznim salatama i drugim prilozima. Od viška možete napraviti slasne sendviče za posao ili djeci za školu
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 700 grama mljevene govedine
  • 1 jaje
  • 1 glava luka, nasjeckana
  • 1 šalica mlijeka
  • 1 šalica krušnih mrvica
  • 2 žlice smeđeg šećera
  • 2 žlice senfa
  • 1/3 šalice kečapa
  • sol i papar po ukusu

*šalica od 2,4 dl

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva, a u međuvremenu pomiješajte meso, jaje, luk, mlijeko, krušne mrvice, sol i papar pa oblikujte štrucu i stavite u protvan koji ste prethodno premazali uljem.

OKUS STARIH VREMENA Sočan goveđi odrezak s lukom po receptu naših baka - jele su ga uz tjesteninu ili varivo

U posudici pomiješajte kečap, šećer i senf pa time premažite mesnu štruci. Pecite je oko sat vremena, prenosi portal allrecipes.com

Napomena: Ovo jelo se može odlično kombinirati s raznim salatama i drugim prilozima, jesti kao ručak ili večera, a od šnita mesne štruce možete napraviti i odlične sendviče za posao ili školu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare