To je to što me zanima!

Meksička salata od krumpira, pikantan obrok kojim ćete oduševiti sve ukućane i goste

Sir narežite na kockice te ga s kukuruzom, grahom i gljivama dodajte krumpiru i promiješajte. Dresing pomiješajte s kečapom i umakom od čilija te s krumpirom
Vidi originalni članak

Broj osoba: 4

Priprema: 40 minuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

300 g mljevenog mesa, žlica maslinova ulja, mljeveni čili i slatka paprika, po 1 limenka kukuruza, crvenoga graha i šampinjona, 600 g oguljenog krumpira, 100 g ementalera i goude (u komadu), 100 g dresinga za salatu od vrhnja, 2 žlice ljutog kečapa, žlica umaka od čilija, sol i papar

Postupak:

Ulje ugrijte u tavi i miješajući popržite mljeveno meso. Začinite ga solju, paprom, mljevenim čilijem i paprikom. Ostavite da se ohladi. Kukuruz, crveni grah i šampinjone ocijedite. Krumpir narežite na ploške i stavite u zdjelu za salatu.

RECEPT DANA Isprobajte recept za sočno i fino pečeno pile nadjeveno slaninom

Sir narežite na kockice te ga s kukuruzom, grahom i gljivama dodajte krumpiru i promiješajte. Dresing pomiješajte s kečapom i umakom od čilija te s krumpirom.

Na kraju dodajte mljeveno meso i promiješajte. Salatu začinite solju, paprom, mljevenim čilijem i paprikom te ostavite da malo odstoji.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mars7 09.06.2023.

    moze super samo manje chilija stavit meksikanci vole ljuto papreno

  • 09.06.2023.

    Može ali bez sira i gljiva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare