To je to što me zanima!

Mariniranje mesa za roštilj bez greške: Top savjeti stručnjaka

Ako kupujete meso na dan roštiljanja, bez brige, samo tražite da vam ga odrežu ili rasijeku na tanje komade kako biste ga stigli marinirati. Donosimo odlične savjete za mariniranje mesa
Vidi originalni članak

Jedan od dražih načina pripreme hrane kad grane sunce je - na roštilju. Osim što je omiljen kao hrana, priprema roštilja je ujedno i ugodan način druženja uz jelo, no da bi ono bilo slasno, važno je pravilno mariniranje mesa. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 31

  • sexy_trubadur 03.05.2021.

    a ja skoro procitao u umjesto ma ,,i to zahvajuci receptima sa tiktoka

  • Dalmos1981 02.05.2021.

    Kad sam u naslovu vidija na tanje komade...priskačem e

  • 01.05.2021.

    Slobodno stavljajte sol u pac, ne slušajte stručnjake...

Komentiraj...
Vidi sve komentare