To je to što me zanima!

Lososovo sjeme je novi trend pomlađivanja. Jennifer Aniston tako smanjuje bore na licu...

Tretman koji zaglađuje bore isprobala je i Jennifer Aniston, prvo se pojavio u Koreji i ubrizgava se poput botoksa. Izgleda da su neki spremni na sve da ostanu 'mladi'
Vidi originalni članak

Tretman je prvo postao popularan u Koreji, a od tada je odobren za lokalnu upotrebu diljem svijeta. Isprobala ga je i Jennifer Aniston. Kad su u pitanju tretmani za lice, siguran princip je da ako je dovoljno dobar za Jennifer Aniston, dovoljno je dobar i za nas ostale. Međutim, Aniston nije primjetila veliku razliku nakon tretmana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sperma lososa, točnije nukleotid unutar nje, koristi se kao tretman protiv starenja. Stvar s lososom je da su njegov i naš DNK slični. Sperma se, zapravo, reducira na polimerizirane polinukleotide i tretira da bi se uklonili alergeni.

Kako tvrde stručnjaci, pomaže u zacjeljivanju rana, stimulira proizvodnju kolagena i elastina (što kožu čini čvrstom) i privlači molekule vode (što daje punoću koži).

 

Doktor Marco iz klinike Ouronyx u Londonu, dnevno napravi na desetke ovog tretmana. Postoje tri jačine, najslabija se koristi u početku ispod očiju. Malo krvarite i pojavljuju se male kvržice koje doktor masira; to je sve normalno. Ovo nije tretman prije odlaska na ručak, piše TheStandard.

Kako se uopće dobije sperma lososa?

Jednostavno, losos je već mrtav, a sperma samo nusprodukt odrezaka lososa. Tako se barem ograđuju u klinikama koje provode tretman.

 

Nedavno se PETA umiješala u cijelu priču. PETA, udruga za etičko postupanje sa životinjama, smatra da nitko ne treba ubrizgavati spermu lososa (ili bilo koju spermu, što se toga tiče) u svoje lice kada postoji širok niz dostupnih tretmana koji nisu okrutni za životinje ili veganskih tretmana. 

- Na kraju svojih jadnih života, prebačeni su u ledenu škrinju, gdje su im odrezane škrge i ostavljeni su da iskrvare – spor, bolan način umiranja. A sigurno nije ništa bolje ako je sperma dobivena od divljeg ulovljenog lososa - rekao je njihov glasnogovornik. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MoonMan 04.05.2024.

    Mudo labudovo.

  • Goranović 04.05.2024.

    Od onakve ljepotice pretvorila se u muškarca! Čekaju se brkovi i muda!

  • Princezaodsvemira 04.05.2024.

    trebala je neko drugo sjeme stavit na lice

Komentiraj...
Vidi sve komentare