To je to što me zanima!

Lisnati prutići s pršutom idealni su za filmske večeri na kauču

Premažite trake tijesta jajetom istučenim sa žličicom vode. Na svaki komad tijesta stavite po traku pršuta. Zavrnite svaki komad kako ih budete stavljali u posudu za pečenje
Vidi originalni članak

Priprema:

Razvaljajte tijesto na pobrašnjenoj površini u kvadrat. Narežite ga na trake široke malo više od centimetra. Premažite trake tijesta jajetom istučenim sa žličicom vode. Na svaki komad tijesta stavite po traku pršuta. Zavrnite svaki komad kako ih budete stavljali u posudu za pečenje. Izložene dijelove tijesta obilno premažite jajetom te ih pospite mješavinom začina (kadulja, mažuran, bosiljak i origano). Pecite ih 20 minuta ili dok ne postanu zlatno-smeđi. Nakon što ih izvadite iz pećnice, premažite prutiće rastopljenim maslacem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

10 kriška pršuta, 100 g maslaca, paket tijesta za savijače, mješavina suhih začina, 1 jaje

DANAŠNJI RECEPT Slatko prženo mlijeko: Recept koji obožavaju španjolske bake

Broj osoba: 3

Priprema: 30 minuta

Idi na 24sata

Komentari 4

  • veber13 08.06.2024.

    dva tijesta, svježi kravlji sir, meso po želji. između dva tjesta nafilat. u sir staviti jaje i malo prezla. tko voli slatko dodat šećer.

  • veber13 08.06.2024.

    dva tijesta, svježi kravlji sir, meso po želji. između dva tjesta nafilat. u sir staviti jaje i malo prezla. tko voli slatko dodat šećer.

  • Nobody7 08.06.2024.

    Bolje staviti pancetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare