To je to što me zanima!

Lagani ljetni ručak: Isprobajte recept za fini giros od piletine

Giros je tradicionalno grčko jelo od mesa s raznim dodacima poput svježeg povrća, sira ili raznih umaka. Ovo jelo možete lako pripremiti i sami te oduševiti sve ukućane ili goste
Vidi originalni članak

broj osoba: 2

priprema: 40 minuta

POGLEDAJTE VIDEO - zagorske štrukle:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

500 g piletine, 2 žlice maslinova ulja, 1 luk, 1 rajčica, 1 krastavac, 1 šalica ribanog kupusa, 8 komada pita kruha, 100 ml grčkog jogurta, 2 žlice sjeckanog kopra, 1 režanj češnjaka, sol, papar.

RECEPT ZA DALMATINSKI SPECIJALITET Torta Makarana je energetska bomba: Reže se na rombove, a mijesi posebnim pokretima....

Priprema:

Meso začinite soli i paprom pa ga ispecite na maslinovu ulju. Dodajte luk nasjeckan na ploške pa ga pirjajte s mesom dok ne omekša. Pripremite umak od grčkog jogurta, protisnutog češnjaka, kopra, žličice maslinova ulja, soli i papra. Pita kruh lagano zagrijte na tavi i napunite ga lukom, dodajte piletinu, sjeckano svježe povrće i na kraju sve začinite umakom.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare