Za ovu količinu kus-kusa trebat će vam otprilike 500 ml tekućine. Dok se kus-kus kuha, na ulju propirjajte gljive i špinat pa dolijte ostatak temeljca. U gotovi kus-kus dodajte kuhanu smjesu od gljiva
Vidi originalni članak
Broj osoba: 2
Priprema: 30 minuta
Sastojci:
350 g kus-kusa, 600 ml povrtnog temeljca, 200 g očišćenih i narezanih gljiva, 30 g svježeg špinata, dvije žličice soli, žlica maslinova ulja, papar, ostali začini po želji
Postupak:
Skuhajte kus-kus prema uputama na pakiranju. Za ovu količinu kus-kusa trebat će vam otprilike 500 ml tekućine. Dok se kus-kus kuha, na ulju propirjajte gljive i špinat pa dolijte ostatak temeljca.
U gotovi kus-kus dodajte kuhanu smjesu od gljiva. Ostale namirnice i začine dodajte po želji!