Čini se da kuhari amateri koji su nedavno podijelili fotografije svojih kulinarskih neuspjeha neće tako skoro dobiti Michelinove zvjezdice za svoje radove, piše Daily Mail.
POGLEDAJTE VIDEO: Kako odabrati dobre namirnice za kuhanje
Bored Panda je prikupio zabavnu galeriju fotografija najgorih pokušaja kuhanja iz cijelog svijeta, a među njima je i torta koja je trebala nalikovati na ježa, ali podsjeća na scenu iz horor filma.
S druge strane, netko je pokušao ispeći puricu u pećnici što je rezultiralo pougljenjenim ostacima. Fotografiju je podijelio muškarac iz SAD-a navodeći kako je njegova sestra puricu predugo ostavila u pećnici.
Također, peciva u obliku bubamare trebala su biti pravi hit, no rezultat nije ni nalik predlošku.
Muškarac iz Velike Britanije nasmijao je čitatelje objavom fotografije koje prikazuje njegov pokušaj kuhanja jaja.
Čitatelj iz SAD-a objavio je fotografiju kuhinjske katastrofe koje uključuje lijevano tijesto nastalu samo pet minuta prije zatvaranja restorana.
Ako ne pripazite koliko kuhate jaja, ona bi mogla eksplodirati. Dokazuje to i ova fotografija nesretnika koji je zaboravio na uključeni štednjak.
Australac Micah podijelio je fotografiju svojih palačinki s borovnicama koje su trebale biti dobra ideja, no rezultat ga je šokirao i uplašio.
Čitateljica iz Kalifornije pokušala je napraviti kolačiće inspirirane mačkama, a ispalo je nešto sasvim drugo.
Amaterski kuhar iz Japana mislio je da je dobra ideja u žele injekcijom uštrcati kremu, no posljedice su bile katastrofalne.
Tata u Litvi pokušao je u kuhinji napraviti vino, a sve je rezultiralo napornim čišćenjem i scenom koja nalikuje krvavom pokolju.
Čitatelj iz SAD-a dodao je galeriji fotografiju kuhinje nakon sestrina pokušaja pečenja krumpira. Bilo je jeftinije kupiti gotovu hranu.
A u brzini se ponekad zaboravi na alat, pa je tako par iz SAD-a objavio fotografiju kolača kojeg su pekli kod kuće, no u njemu su zaboravili žlicu.
Ne zna se koja je točno namirnica u loncu, no fotografija govori sama za sebe. Bilo je zabavno poslije očistiti taj nered.
A ukoliko ne pazite na vrijeme i jačinu vatre prilikom pečenja kukuruza na grillu, onda će pougljeniti baš kao što je to bio slučaj u Ohiu.
S druge strane, ako ne pazite na tijesto koje ste preko noći ostavili da se diže u hladnjaku, mogli biste se iznenaditi ujutro kao i čitatelj iz Njemačke koji je podijelio ovu fotografiju.
Također je poželjno čitati upute u receptima i prilagoditi temperaturu pećnice, jer biste kao i ovaj Koreanac, na tanjur mogli dobiti batat koji još gori.