To je to što me zanima!

Kuća od medenjaka: Napravite ovu finu poslasticu i zabavite se

Prije nego što je postala popularna poslastica, pečenje medenjaka bilo je priznato kao specifična profesija. U 17. stoljeću samo su ih smjeli peći profesionalni slastičari, osim za Božić i Uskrs
Vidi originalni članak

Bez obzira na to jeste li stručnjak za pravljenje kolača ili se vaša kućica raspadne čim treći zid zalijepite glazurom, svi se možemo složiti s tim da je najbolji dio izrade kućice od medenjaka pojesti je kad završite slaganje.

No prije nego što je postala popularna poslastica, pečenje medenjaka bilo je priznato kao specifična profesija. U 17. stoljeću samo su ih smjeli peći profesionalni slastičari, osim za Božić i Uskrs, kad ih je smio peći bilo tko.

11 RECEPATA Fini blagdanski kolači: Linzeri mogu stajati čak tri tjedna, a i medenjaci su bolji ako odstoje

Zato se danas prisjetite djetinjstva, s ukućanima napravite kućicu od medenjaka i dobro se zabavite!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare