To je to što me zanima!

'Komarci me jedu živu, probala sam sve. Jedino što ih zbilja odbija je miks ova dva začina'

Žena tvrdi da je izrazito privlačna komarcima i da je svaki dan 'pojedu živu': 'Hvala ženi koja mi je otkrila ovaj recept, nadam se da će u životu dobiti baš sve što poželi'
Vidi originalni članak

Amerikanka Mary snimila se za TikTok kako bi ljudima prenijela 'jedini repelent' komaraca koji zbilja fukcionira. Njezino oduševljenje može se vidjeti u videu, u kojem tvrdi da je komarci obožavaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neka žena je napisala u komentaru recept, i ja sam ga slučajno vidjela. Želim joj da ima sve što poželi u životu, hvala ti - rekla je Mary, koja je zatim objasnila što treba pomiješati za najbolju zaštitu od komaraca.

- Pomiješala sam malo ekstrakta vanilije i cimet s vodom. Osim što mirišem poput ukusnog kolačića, ovo zbilja fukcionira - rekla je oduševljeno žena i savjetovala sve da isprobaju ovaj miks. 

@itscontrarymary I'm going to be living my best life from this point forward. #mosquito #mosquitobites #bugbites #mosquitorepellant #itworks #trythis #florida ♬ original sound - Contrary Mary

U komentarima su pratitelji dodali da je hidrolat hamamelisa (vještičje lijeske) isto odlična alternativa vodi za ovaj recept.

- Hvala ti, baš ću isprobati - napisala je autorica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mauzer1943 15.07.2024.

    Jel to reklama za dva začina?

  • Pešekan ri 15.07.2024.

    Namaži se smrdljivom šljivom i nema šanse da te bodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare