To je to što me zanima!

Kolač 'Crveni baršun' možete napraviti i za samo dvije minute

Samouka pekarica postala je senzacija na društvenim mrežama nakon što je recept za jednostavan i ukusan kolač 'Crveni baršun' (red velvet), gotov u dvije minute, podijelila na Instagramu
Vidi originalni članak

Ako volite jesti torte, ali ne možete čekati da se ispeku, Eloise Head ima savršen recept za vas. Samouka pekarica dijeli slasne poslastice na svom Instagram profilu Fit Waffle Kitchen sa svojih 200.000 sljedbenika, a u nedavnoj objavi pokazala je kako možete napraviti kolač 'Crveni baršun' za manje od dvije minute.

POGLEDAJTE VIDEO: Talijani ispekli najduži kolač na svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako niste primijetili, nedavno sam poludjela za red velvet tortama i kolačima, a ovo je daleko najbrži recept za red velvet kolač kada se želite malo zasladiti. Punjen je komadićima od bijele čokolade i preliven nadjevom od krem ​​sira (nije obavezno, ali svakako se preporučuje) - objasnila je Eloise u svojoj objavi.

ZA PRAZNOVJERNE Ako ih imate - bacite ih! 9 stvari koje će u dom 'navući' nesreću

Zatim je podijelila popis sastojaka koji će vam trebati kako biste napravili ovaj kolač sami kod kuće. Trebat će vam tri žlice mlijeka, 1/2 žličice limunovog soka, četiri žlice šećera, 3/4 žličice kakaa u prahu, 1/4 žličice praška za pecivo, jedna i pol žlica biljnog ulja, crvena boja za hranu i 30 grama komadića bijele čokolade.

Također je preporučila da napravite preljev od krem ​​sira, za koji će vam trebati 40 grama svježeg sira i 15 grama šećera u prahu. Uz to ostavite malo šećera u prahu sa strane za dekoraciju. U videu je objasnila postupak spremanja ovog brzog deserta, a prvo je uzela šalicu i dodavala sastojke korak po korak.

MOŽETE LI POGODITI ŽIVOTINJU? Fotografira oči životinja: Poput vlastitog planeta ili oceana su

- Prvo vam trebaju mlijeko i sok od limuna, umutite ih zajedno. Zatim dodajte brašno, šećer, kakao u prahu, prašak za pecivo, biljno ulje i crvenu boju za hranu te sve to zajedno promiješajte dok ne postane glatka smjesa. Dodajte komadiće bijele čokolade i umiješajte, a zatim smjesu stavite u mikrovalnu pećnicu na jednu minutu i 10 sekundi. Dodajte preljev od sira, a zatim zaprašite šećerom. To je to. Uživajte! - objasnila je. Na kraju je napomenula kako joj mikrovalna pećnica ima 700W, a da vam kolač ispadne savršeno, potrebno ga je peći na maksimalnoj snazi i u približno točnom vremenu kako je navedenu u receptu, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare