To je to što me zanima!

Klisab je predstavio jesensku kolekciju kao posvetu ženama

Ova godina za KLISAB je jubilarna, a najavili i samostalnu reviju u studenom. Dvojac je surađivao s brendom Sabant i njihovom biljnom kožom 'Gin skin'
Vidi originalni članak

Domaći modni brend KLISAB predstavio je novu jesensku kolekciju, naziva FALLFALL8. Ove sezone brend je zagrebao površinu definicije osobnog identiteta, kreirajući selekciju komada koji pružaju mogućnost da se transformiramo po vlastitoj želji. Nerijetko suočeni s pitanjem "Tko je Klisab žena?", dizajneri i vlasnici brenda, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, ovom su kolekcijom tako odlučili ponuditi reinterpretaciju vlastite estetike, odgovarajući na vječno pitanje u obliku same kolekcije i načina na koji su je prezentirali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KLISAB su se za ovu kolekciju poigrali definicijama ekspresivnosti, stavljajući naglasak na odvažne forme izrađene od harmonično povezanih tekstura i silueta. Inspiraciju su pritom crpili iz vlastitog arhiva, prednost odabira dajući hladnoj vuni, samtu i keperu, pritom spretno manipulirajući ovim materijalima kako bi stvorili domišljat, nov efekt.

KRIE DESIGN 'Naš održiv dizajn i autentične komade nosila je i Tyra Banks'

Ovoga puta u kolekciji se našao i jedan novitet. Riječ je o plant-based koži brenda Sabant, koja je nastala kao višak u proizvodnji industrije alkoholnih pića te nosi naziv "Gin skin". Koža napravljena od popularnog pića definitivno je inovacija u modnom svijetu, a dizajneri su ju prihvatili zbog kvalitete izrade i uklopili u svoj asortiman. Tako je nastala "Dust Bag", model torbe napravljen od tekstila na biljnoj bazi. Tu je i "Klisab torba za spavanje" inspirirana prvim modelima iz ponude brenda. Radi se o ojastučenoj formi modnog dodatka, a punjena je tekstilnim ostacima iz radionice samog brenda. Njihova ideja je da vlasnicu torba prati čitav dan i poziva ju na odmor. Dolazi u tri varijante; kao jastučasti clutch, ruksak i torbica za mobitel.

Fotpgrafije s potpisom Mateja Jurčevića doživljavamo višeslojno, kroz potpise koji maštovito nadograđuju vizuale. FALLFALL8 predstavlja brižno izrađenu posvetu svim imaginarnim, ali i stvarnim ženama koje svoju osobnost izražavaju kroz modne odabire.

VJESNICI JESENI Sakoi su modni klasik, a ove jeseni nosit ćemo ih strukirane

Ova godina za KLISAB je jubilarna, označava deset godina od pobjede na Fashion Incubatoru i osnivanja brenda. Tako je predstavljanje jesenske kolekcije poslužilo kao uvertira u sezonu slavlja. Velika samostalna revija koja će se održati u studenom bit će savršena prilika za proslavu velike obljetnice i otvaranje novog poglavlja.

OUTFIT DANA Praktična i retro: Mala vesta najavljuje jesenske stilove

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare