To je to što me zanima!

Klasično jelo puno vitamina C: Varivo od slatkoga kupusa

Ovo jednostavno jelo najčešće se jede tijekom nešto hladnijih dana, a njegove prednosti su u jako laganoj i relativno brzoj pripremi, ali i u velikoj količini zdravih sastojaka
Vidi originalni članak

broj osoba: 4

priprema: 30 minuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

1 glavica kupusa, crveni luk, 2 češnja češnjaka, 200 ml pasirane rajčice, 2 lovorova lista, 2 žličice slatke mljevene paprike, žličica šećera, žličica octa, papar, sol, voda

DANAŠNJI RECEPT Pečene rolice od šunke sa sirom, piletinom, račicom i maslinama

Priprema:

Kupus nasjeckajte na rezance. Ubacite ga u vruću vodu koju ste prethodno posolili. Za to vrijeme na tavi pirjajte luk. Dodajte šećer pa pustite da se karamelizira. Dodajte češnjak i ocijeđeni kupus. Pustite da se pirja nekoliko minuta, a zatim dodajte pasiranu rajčicu. Ubacite lovorov list, ocat, sol i papar. Kuhajte oko pola sata dodajući vodu ako je to potrebno. Po želji u kupus dodajte suhog mesa ili poslužite kao prilog uz pečene kobasice.

POGLEDAJTE KULINARSKI SERIJAL 'LEĐA O LEĐA':

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 11.10.2023.

    Nije ovo loše ali grah sa slatkim zeljem i buncekom ili suhim kostima vraća me u djetinjstvo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare