To je to što me zanima!

Kineski horoskop: Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati u vezi

Prema godini rođenja se po tumačenju kineskog horoskopa može vidjeti s kime ćete se dobro slagati i razumjeti, a s kime unatoč svim naporima ne možete dobro funkcionirati. Provjerite vlastitu kompatibilnost
Vidi originalni članak

Kineski horoskop spada među najstarije u svijetu. Ima 12 znakova, a svake nove kineske godine vlada drugi znak. Vaša godina rođenja otkriva kojem znaku pripadate. Pronađite se na slici:

Evo što kineski horoskop kaže o kompatibilnosti znakova u njihovoj podjeli po skupinama:

Štakor, Zmaj, Majmun

Štakor, Zmaj i Majmun se smatraju inteligentnim i konkurentnim životinjama. Usmjereni su prema cilju te brzo reagiraju. Štakori, Zmajevi i Majmuni dobra su kombinacija u zajedničkom radu i ljubavnom partnerstvu jer svi posjeduju hrabrost i lukavi su.

Bivol, Zmija, Pijetao

Ovi se znakovi smatraju dubokim misliocima. Uporni su, uvijek teže za višim ciljevima te dobro znaju što žele. Bivol ima izdržljivost, ali može biti dosadan, a Zmija je vrlo diplomatska i podmukla na svoj način. Pijetao je glava grupe i uvijek je samopouzdan bez obzira na neuspjeh.

SUDBONOSNI DATUMI Određuju nas: Važne godine u životu za svaki znak horoskopa

Pas, Konj, Tigar

Ova se skupina smatra slobodnim duhovima kineskog zodijaka.Oni uvijek traže slobodu i nikada ne žele biti sputani. Uz njihovo samoodređenje dolazi sebičnost i strast. Tigar je uzbudljiv i žestok, dok je Konj tvrdoglaviji i neovisniji. Pas donosi odanost grupi i daje joj osjećaj iskrenosti.

Zec, Svinja, Koza

Oni su znakovi kineskog horoskopa kojima je važno ugađati drugim ljudima. Ovaj je trojac je često poznat zbog svoje ugodne naravi i slaganja s drugim ljudima, ljubavno su nastrojeni, ali ih se može se smatrati dosadnima, pa i kukavičkima.

Zec se može isključiti od svih, a Koza je oličenje skromnosti i uljudnosti. Svinja je poznata kao najvelikodušnija, najiskrenija i najčasnija od svih životinja u zodijaku.

Koje su horoskopske životinje najkompatibilnije, a koje ne?

Štakor je najkompatibilniji sa Zmajem, Majmunom ili Bivolom. Najmanje su kompatibilni s Kozom, Konjem ili Zecom jer mogu biti za njih neodlučni, dosadni i vrlo plahi.

Zmija se dobro slaže sa Zmajem ili Pijetlom. Oni imaju slične stavove i načine komunikacije te se dobro razumiju. Suprotno tome, sugerira im se da se drže podalje od Tigrova i Zečeva jer se mogu pogrešno razumjeti i imati puno sukoba.

12 VRSTA LJUBAVNIKA Sat rođenja i znak u horoskopu otkrivaju kakav ste tip u seksu

Konj savršeno odgovara Zecu. Oboje su donositelji odluka, maštoviti i prirodni vođe. Najgori par za Konja su Bivol i Pijetao jer se nikad neće međusobno podržavati i steći povjerenje.

Najbolji partneri za Svinju su Ovca i Tigar. Svi su ovi znakovi obiteljski orijentirani  i međusobno bi se držali visokih standarda. S druge strane, najgori su partneri za Svinju ZmijaMajmun jer nikad neće doživjeti emocionalnu bliskost, prenosi The Sun.

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • crna žena 14.10.2020.

    Oduvijek su mi konji najdraže životinje:.-)

  • aventin123 14.10.2020.

    Znala sam da se slažu...

  • Anakin S 14.10.2020.

    Pa pošto sam pijetao onda mi paše koka ,ili jato koka još bolje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare