To je to što me zanima!

Kestene volimo na sve načine: Top 10 recepata za juhe, kolače

Volimo ih kuhane i pečene, ali i u slatkim i slanim jelima. Super su u juhama, salatama, jelama od tjestenine, kolačima i kao pire. Čaj od lista kestena je poznati narodni lijek protiv tegoba s dišnim sustavom
Vidi originalni članak

Prvi kesteni pali su na šumsko tlo, a može ih se kupiti na tržnicama i u trgovinama. Ipak, kupci se žale da koštaju kao suho zlato. Tako na riječkoj tržnici kilogram talijanskih kestena košta 10 eura. Ima ih po osam eura, ali i onih šumskih domaćih za 6. Za veliku mjericu pečenih kestena u centru Zagreba izdvojit ćete od 6 do 7 eura. Ipak, cijena mnoge ne sprečava da uživaju u najukusnijoj jesenskoj poslastici, koju imamo prilike jesti tako kratko.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Crvic 12.10.2024.

    Volimo ih, ali cijena !!

  • buđenje 10.10.2024.

    Kod nas prosle godine mjerica pečenih kestena 2 e. Danas 8 e. Pitam prodavače koji su to troškovi od nekoliko stotina posto doprinjeli takvom povečanju. Ja ću vam odgovoriti.Ne radi se o povećanju troškova ,već isključivo i samo isključivo o pohlepi.Ta pohlepa,ali u svim segmentima društva dovest ce uskoro do našega kolapsa.Na žalost,ali je tako.

  • MijinBarba 10.10.2024.

    Pećeni vani na vatrici ispod lima. Budi sjećanja iz djetinjstva 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare