To je to što me zanima!

Karakter vam ovisi i o tome u koje doba godine ste rođeni

Astrologija nalaže da položaj zvijezda pri rođenju utječe na sve aspekte karaktera. Slično je i sa godišnjim dobima. Ljetna, zimska, proljetna i jesenska djeca su različita
Vidi originalni članak

​Postoje određenja vjerovanja o tome da doba godine u kojem ste rođeni ima utjecaj na vaš karakter. Svako godišnje doba ima svoje kvalitete i nedostatke pa tako i vi imate adute koje je odredio kalendar. 

POGLEDAJTE VIDEO: Žene u ova 4 znaka horoskopa najviše su sklone nevjeri 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljeto

Neovisni ste i probleme rješavajte s lakoćom. Maštoviti se, znate se opustiti i cijenite lijepe trenutke. Veseli ste i drugi obožavaju vaše društvo, kao i vaš smisao za humor. Volite istinu i teško vam je lagati. Snalažljivi ste i to je vaš najjači adut. 

NE SLUŠAJU DRUGE, SAMO SEBE Ovi horoskopski znakovi su najveći brbljavci: Ne gase se...

Jesen

Ništa ne prepuštate slučaju pa ćete prije svake nove odluke sve dobro analizirati i isplanirati. Uvijek ste na oprezu te lako pročitate ljude. Posebice ako ne govore istinu. U razgovoru volite dubinski analizirati i volite reći sugovornicima što vam je na umu, pa čak i ako nemate nešto lijepo za reći. Dajete dobre savjete i otvoreni ste, a vaš najjači adut je oštroumnost. 

Zima

Rijetko kada ćete odbiti druge kada im je potrebna pomoć. Svoje voljene ne puštate lako i dajete se potpuno u odnose koji vam znače. Mnogi vas smatraju jako dobrim prijateljem i cijene vaš karakter. Pravi ste domaćin i svi obožavaju dolaziti kod vas u goste. Najjači adut vam je darežljivost. 

Proljeće

Lako sklapate prijateljstva, volite pomagati bližnjima i slušate svaku njihovu riječ. Volite nasmijati najbliže i često ih spašavate iz raznih nevolja. Vaš najjači adut je veliko srce. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Tona Kolar 28.07.2024.

    Jesam "Proljetna" osobnost, sad su me pogodili 🙂

  • 28.07.2024.

    'U razgovoru volite reći sugovornicima što vam je na umu, pa čak i ako nemate nešto lijepo za reći.' 😅Prilično točno

  • aD idas 28.07.2024.

    Kakav je takav je, kome se sviđa ok a kome ne nek odje**

Komentiraj...
Vidi sve komentare