Sastojci:
za podlogu:
- 1 patlidžan
- 2 paprike
- 2 tikvice
- 1 brokula
- malo maslinovog ulja
POGLEDAJTE VIDEO o pizzi koja stoji čak 1000 kuna:
za umak:
- 3 rajčice
- malo bosiljka
ostalo:
- 1 šalica krušnih mrvica
- pola šalice parmezana
- malo ružmarina i timijana
- 3 češnja češnjaka
- 8 minijaturnih rajčica
- pola glavice luka
- mozzarella - količina po želji
Priprema:
Narežite povrće i poslažite u protvan. Povrće možete pomiješati ili slagati u protvan tako da svaka vrsta bude na jednom mjestu. Poškropite maslinovim uljem i pecite pola sata na 180 do 200 stupnjeva. Potom na to stavite umak.
Umak napravite tako da rajčice prerežete na pola, izribate i pomiješajte s bosiljkom. Na to rasporedite smjesu krušnih mrvica i parmezana. Poškropite maslinovim uljem pa slažite narezani luki mini rajčice, izribanu mozzarellu i pospite isjeckanim češnjakom, ružmarinom i timijanom.
Po želji možete staviti i malo narezane kobasice ili šunke.
Pecite još 15 minuta i poslužite.
Kako napraviti ovo jelo možete pogledati u videu OVDJE