To je to što me zanima!

Kandidati za brak: Muškarci u ova tri horoskopska znaka žele dugotrajnu smislenu vezu

Mnogi muškarci na različite načine vide i percipiraju ljubavne veze. Među njima se, prema astrolozima, nalaze oni kojima je bitno da ona bude dugotrajna i što dublja
Vidi originalni članak

U svijetu Zodijaka neki znakovi su više orijentirani na trajnu vezu i stabilnost te je često traže u svim vezama u kojima se nađu. Naime, ako ste u potrazi za partnerom koji cijeni predanost, razumijevanje ovih ključnih znakova Zodijaka mogla bi vam biti nit vodilja.

1. Jarac

Muškarci Jarci su sinonim za stabilnost i odgovornost. Pod upravom Saturna, planeta discipline, ove osobe su ozbiljne u pogledu svojih obveza. Njima red dolazi prirodno, pedantno planiraju svoju budućnost. Za muškarca Jarca veza je dugoročna investicija i on joj pristupa s odlučnošću koja je ključna za uspjeh. Ako tražite partnera koji cijeni tradiciju i sigurnost, Jarac bi mogao biti pravi.

NAJBOLJE KOMBINACIJE Što zapravo vole u krevetu? Škorpiona uzbuđuje svaki dodir, Lavicu će zadiviti status i ugled

2. Bik

Muškarcima Bikovima vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, a njihova predanost vezama je bez konkurencije. Stabilnost je temeljna vrijednost za Bikove pojedince i oni ne žure prije nego što se obvežu. Jednom posvećeni postaju stupovi snage, nudeći izuzetnu podršku. Njihova priroda, odnosno činjenica da je to zemljani znak, najavljuje da su odnosi s Bikom utemeljeni i izgrađeni da traju. Ako žudite za pouzdanim i predanim partnerom, Bik bi mogao biti taj koji će vas oboriti s nogu.

3. Rak

Muškarci Rakovi, vođeni Mjesecom, poznati su po dubokim emocionalnim vezama i instinktima za odgajanje djece. S lakoćom stvaraju sigurno kućno okruženje puno ljubavi. Muškarac Rak traži vezu koja pruža emocionalnu stabilnost i osjećaj pripadnosti. Ako tražite partnera koji razumije važnost emocionalnih veza i cijeni dugoročnu predanost, Rak bi mogao biti vaš savršen spoj.

VALENTINOVO PO ZODIJAKU Veliki ljubavni horoskop: Bikove čeka veza, Djevicu stara ljubav

U zamršenoj mreži odnosa, ova tri znaka Zodijaka ističu se kao skloni stabilnosti i predanosti. Međutim, bitno je zapamtiti da individualne karakteristike mogu varirati. Astrologija nudi uvide, ali osobna kompatibilnost ovisi o brojnim čimbenicima, piše Astrotalk.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 16.02.2024.

    Hmm, da

  • DancingQueen 16.02.2024.

    Znala sam unaprijed tko nije na popisu.😂

  • 16.02.2024.

    Božansko ustrojstvo braka zapisano je u knjizi Postanka. »Nato čovjek reče: 'Gle, evo kosti od mojih kostiju, mesa od mesa mojega! Ženom neka se zove, od čovjeka kad je uzeta!' Stoga će čovjek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu, i bit će njih dvoje jedno tijelo« (Postanak 2,23-24). Bog je stvorio čovjeka a potom je načinio ženu iz »kosti njegovih kostiju«. Iz zapisa toga postupka saznajemo da je Bog uzeo jedno od Adamovih »rebara« (Postanak 2,21-22). Hebrejska riječ doslovno znači čovjekov bok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare