To je to što me zanima!

Kako vi koristite ribež? Postoji pravi i krivi način, pogledajte...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Postoji ispravan i krivi način korištenja ribeža, što ne znači da krivi način neće obaviti posao, već da će na pravilan način rad biti jednostavniji, a u kuhinji - i puno čišći
Vidi originalni članak

Iako većinu kuhinjskih pomagala često prate mnogobrojni dodaci i cijeli niz postavki, za ribež će vjerojatno većina ljudi reći da tu nema neke filozofije, da je upotreba jasna i jednostavna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No korisnica Twittera Bea Symons iz Nottinghama podijelila je video na kojem pokazuje kako se ribež u stvari treba držati vodoravno, a ne uspravno i priznaje da se "osjeća kao budala" jer to nije prije znala.

Pogledajte video:

Njezina objava privukla je puno pažnje korisnika ove mreže koji su bili jednako šokirani kad su vidjeli kako bi se ribež u stvari trebao koristiti. Beaina objava je pregledana skoro 3 milijuna puta, a svakodnevno ima sve više likeova i komentara iznenađenih ljudi.
 
 
Video s Menu Serveda prikazuje kuhara kako riba sir s ribežom polegnutim na stranu, a s rupama na kojima se riba okrenutim prema gore.Prilikom ribanja sir se nakuplja na donjoj strani ribeža, a potom kuhar sir iz ribeža jednostavno prebacuje u zdjelu.

MA DA? Ako vam se ovo događa u kući moguće je da je opsjedaju duhovi i nadnaravna bića 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • umjereni pacifist 25.10.2018.

    inače se i žlica drži sa uže strane

  • 16.10.2018.

    naravno da ribež držim za ručku a ne naopako

  • Koalica 16.10.2018.

    Ups, ja koristim krivo, stavim ribež okomito, da mi naribano direkt upada u zdjelu... bas sam blekasta 🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare